2777
2789
عنوان

با این دختره چکار کنم

60 بازدید | 10 پست

دختر عمه ام هست چند تا از لباسام برد الان یکمش آورده یه تاپ پیشش داشتم اونو خودم نکردم هنوز بردش هنوز برام نیاوردشه میگه می‌خوام بپوشمش نمی‌خوام بخورمش که یکی از شال هام رو گم کرده خودم پیشش لباس آوردم اما بعد چند روز دادمش چکار کنم با این بیشعور 

در هیاهوی جهان ،در خلوت خود گمشده ام ....

اگر میگیره باید امانت دار باشه و مراقب باشه بهش بگو با احترام 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولاشو جمع کنه واس خودش لباس بخره فازش چیه واقعا

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

خب ازم گرفته بود چیزی نداشتم بپوشم خودم هم خوشم نمیاد

خب نده.من خوشم نمیاد به کسی لباس بدم

یه بار یه لبلس مجلسی داشتم خواهرشوهرم گرفت جشن عقدش پوشید دیگه اون لباسو نموشیدم

شوهرمم دعوام کرد گفت لباستو میدی مردم میپوشن الان میخواهیم بریم عروسی میگی لباس بخر اونو همه دیدن تن فلانی( اخه خواهرشوهرم لباس منو گرفت بعد به خانواده شوهرش گفت لباس خواهرمه) منم دیگه نشد اونو بپوشم