2777
2789
عنوان

میخوام به همسرم بگم طلاق بگیریم

469 بازدید | 38 پست

همسرم مرد بدی نیست،

کاری ،چشم پاکه ،پدر خوبی هم هست ولی اختلافاتی با هم داریم و ایشون به شدت لجبازه و اصلا کوتاه نمیاد، احساس میکنم دارم زندگیمو میبازم، درسته مرد خوبیه ولی لجبازیهاش باعث شده احساس کنم دیگه خودم نیستم، باید باب میلش رفتار کنم تا منو بپذیره در غیر این صورت مدام اخم و تخم میکنه، میگه من مردم و هر چی بگم تو باید پشتم باشی

حالا موندم بهش بگم طلاق میخوام یا نه،میدونم زندگی بعد از طلاق سخته ،ولی اینجور ادامه اادن هم داره روح و روان منو فرسوده میکنه

یه نمونه از کارهاش رو که امشب کرد بگم

آدم یا باید مشغول زندگی کردن باشه،یا مشغول مردن ....

خب حالا چرا میری مرحله آخر؟

برید پیش روانشناس برای زوج درمانی

ببینید کارساز هست، جواب میده؟

داد که هیچی

نداد خود روانشناس بهتون میگه طلاق بگیرید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنی بعد طلاق زندگیت عالی میشه؟

اگه همسرت مشکل جدی نداره،جدا نشو

هر ادمی اخلاق بد داره

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

بگو.

خانمای مشوق زندگی بسوز و بساز اول کار نیان بگن بمون درستش کن وقتی روحیه اسی رو درک نکردید.

در وهله اول باید باهاش صحبت کنی 

آدم باید توی رابطه دو طرفه بتونه خودش باشه

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

من اسم کارن برای پسرم که الان ده ماهه است انتخاب کرده بودم،بعد به خواست ایشون اسمش رو گذاشتیم محمد، حالا به هر مناسبتی ایشون پسوندی به اسم محمد میچسبونه ،مثلا محمدرضا،محمد حسین و ...

منم گفتم خوب تو که پسوند میدی من هم صداش میکنم محمد کارن ،

ولی میگه نه تو حق نداری ،من از محمد کارن خوشم نمیاد و من مردم تو نباید رو حرفم حرف بزنی ،...

آدم یا باید مشغول زندگی کردن باشه،یا مشغول مردن ....

زندگی همینه عزیز

فک میکنی بعد طلاق گل و بلبل میشی

نه این حبرا نیست

باب میلیش باش 

کم کم باب میلت میشه 

شما از اون لجباز تری انگار

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

عزیزم من اهل این مزخرفات عامیانه که به زن میگه فلان کن و بهمان کن و عشوه بیا و ...نیستم ولی شوهر من خیلی اوایل لجباز و مغرور بود

مرد خیلی دلسوز و فداکار و چشم پاکی بود ولی حرف حرف خودش بود و غرور داشت

اما من واقعا تونستم با زبون و ناز کاری کنم که کوتاه بیاد

صدام رو بلند نمیکردم هیچ جوره ولی کوتاه هم نمیومدم و با ملایمت حرفم رو میگفتم

قلق شوهرتو به دست بیار. البته چون گفتی چشم پاک و خوبه میگم حیفه طلاق بگیری

من اسم کارن برای پسرم که الان ده ماهه است انتخاب کرده بودم،بعد به خواست ایشون اسمش رو گذاشتیم محمد، ...

حتما طلاق بگیر، واقعا با کسی که از اسم کارن خوشش نمیاد چطور زندگی میکنی. تف تو این زندگی