2777
2789
عنوان

رفیقم💔🤝

26 بازدید | 15 پست

بچه‌ها من ی رفیقی دارم ک از دبستان تا الان با هم دوستیم🤝👀

بعد این جوریه که اگه ی دوست دیگ‌ای پیدا کنع کلا طرفو فراموش میکنه و میرع سراغ اون جدیدع😑

ی چن وقتی باهاش صحبت نکردم و اونم باهام کاری نداش... 

ولی بعد از چن وخ دوستاشو چن نفر از دوستای خدم میگفتن خیلی دوسِت دارع و ازت تعریف میکنه.. 

حتی تعریف منو پیش معلماش ( ک معلم خودِ منم هس رو کردع) 

ولی حالا افتادع تقصیر منو میگ ت کلا منو فراموش کردیو اینا.. 

دیگ هم پیام نمیدع و کلا مث قبل نیستیم../💔

ب نظرتون اسم همیچین کسی رو رفیق بذاارم؟/

be your own her’o' 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکنشو بزن بره منم از این خود خواها کم نداشتم

آخه با اینکه دوستای زیادی دارم ولی اونو بیشتر از همه دوس دارم.. 

نمیتونم همچین کاری کنم..💔

اونم منو دوس دارع ولی خب یکم مغرورع.. 

هم من هم اون../

be your own her’o' 
آخه با اینکه دوستای زیادی دارم ولی اونو بیشتر از همه دوس دارم.. نمیتونم همچین کاری کنم..💔اونم منو د ...

منم دوست داشتم ولی یروز چنان ضربه ایی بم زد که دیدم محل دادن بهش توهین به خودمه ادم باید فقط خودشو دوست داشته باشه نگران نباش زمان بگذره یادت میره خود من صدبار این دردو کشیدم

آخه با اینکه دوستای زیادی دارم ولی اونو بیشتر از همه دوس دارم.. نمیتونم همچین کاری کنم..💔اونم منو د ...

منم دوست داشتم ولی یروز چنان ضربه ایی بم زد که دیدم محل دادن بهش توهین به خودمه ادم باید فقط خودشو دوست داشته باشه نگران نباش زمان بگذره یادت میره خود من صدبار این دردو کشیدم

آههااااا یهویی یادم اومد آره منم همچین دوستی داشتم البته خب بنا به دلایلی به غیر بند تقصیر کیه، همه چیش دقیقا با مشخصاتی که دادی یکی بود. قهر نیستیم ولی غیر مستقیم دیگه به هم کاری نداریم.

ولی راه حل دارم واسه دوستای قدیمی

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد. :)
2790
2778
2791
2779
2792