2777
2789
عنوان

فضای مجازی

18 بازدید | 15 پست

قبول دارین ادمهای به اصطلاح روانشناس توی یوتیوب و اینستاگرام دارن گند میزنن به زندگی مردم

یکیش میگه برای همه چی از طرف مقابلتون تشکر کنین

اونیکی میگه نه اونوقت فکر میکنن خوبی ندیدین

اونیکی میگه به هیچکس حتی خانواده وابسته نشین

یکی از همین خدانشناس ها رابطه نه ساله منو و دوستمو بهم زد

⁦⁩⁦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درواقع بهش میگن روانشناسی زردمثلا میگن آدمای سمی رو حذف کنید اونجوری باشه آدم خودشم باید اززندگیش حذ ...

دقیقا اونوقت ادم باید بچه کوچولوی خودشهم حذف کنه، تازه از کجا میدونن شاید خود اون شخص ادم سمی زندگی کس دیگست، هیچکس نمیگه مشکل از منه

⁦⁩⁦
دقیقا اونوقت ادم باید بچه کوچولوی خودشهم حذف کنه، تازه از کجا میدونن شاید خود اون شخص ادم سمی زندگی ...

بنظرم آدمارو دارن هول میدن به سمت وسوی رفتارای ربات گونه...آدمیزادو احساسات وتفکرشه که آدم کرده

تمام روانشناسی زرد آموزش مهار کردن احساساته

این همه آدم احساساتشونو مهار کنن نتیجه این حجم از سرکوب چی میشه؟

بنظرم آدمارو دارن هول میدن به سمت وسوی رفتارای ربات گونه...آدمیزادو احساسات وتفکرشه که آدم کردهتمام ...

دقیقا انگار ادم رباته، دوستم برگشته میگه وابستم شدی و سمی هستی، خواستم بگم عزیزم ادم یه بچه گربه هم میاره انس میگیره ، بعد نه سال انتظار داشتی چیکار کنم، مگه رباتم کلید احساسمرو خاموش کنم

⁦⁩⁦

اره مثلا میگن قوی باش.فقط به موفق شدن فکر کن. سخت کارکن از همه جلو بزن

ولی اینا شعارن. ادم باید ارامش داشته باشه.از زندگیش لذت ببره.نه اینکه فقط کار کنه و برنده باشه.ادم ممکنه گاهی ضعیف باشه تومشکلات.نباید این جملات بیخود را قبول کنیم