2777
2789
عنوان

میشه بیاین مشورت ❓لطفا لطفا لطفا

14 بازدید | 9 پست

سلام آبجی های عزیزم 

من برای درمان نازایی تهران میرفتم تا اینکه طبیعی نشد و گفتن آی یو آی کنید 

قبل عید انجام دادیم و منفی شد 

بعدش خواستم برای ادامه درمان برم که پدرشوهرم فوت شد و یه مدت نرفتم 

بعد یه نفر پیشنهاد مامای خانگی داد 

گفتن یکی ۱۸ سال با هیچ روشی باردار نشده اما چند ماه رفته پیش این خانوم نتیجه گرفته 

منم وسوسه شدم گفتم امتحان کنم

الان از فروردین دارم میرم پیشش 

دارو گیاهی واژینال و معجون و اینا میده 

اما هنوز هیچی به هیچی 

الان یه دلم میگه باز برم تهران ادامه درمان 

یه دلم میگه این درمانو نصفه ول نکنم 

چیکار کنم؟

اطرافیانتون کسی بوده اینجوری نتیجه بگیره؟

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️

فقط از خدا بخاه...

تا خدا نخاد هیچی نمیشه..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم فقط و فقط از خداوند بخواه قطعا حاجت میگیری توسل به سلطان علی ابن موسی الرضا کن با توکل به خد ...

اتفاقا انقد از امام رضا میخوام  

دوباره همون تهران برم بنظرتون؟

خدایا یا ارحم الراحمین، به همه منتظرا نی نی سالم بده🥺❤️
چشم ممنون

باید ببخیال باشی ...تو ک همه راها رفتی ی چن ماه فک نکن و قیدش نباش ‌‌وحالش ببر خدا خودش درس میکنه...

وقتی خیلی گیر میدی بهش نمیشه  

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..