2777
2789
عنوان

رفیق پشت کنکوری

47 بازدید | 12 پست

نمیدونم چجوری بگم ولی یه رفیق میخوام که شرایطش مثل من باشه و بتونم حرف بزنم باهاش تو این یه سال.

تمام دوستام یا رفتن دانشگاه یا یه سریام دیگه خبرشونو ندارم

خیلی دلم میگیره 

کسی هست مثل من؟

چندساله پشت کنکوری ؟رشته ات چیه 

من انسانی ام کنکوری ۹۸_۹۹بودم تقریباهمه هم کلاسیام 

یه کاری کردن ولی من دانشگاه نرفتم

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

چندساله پشت کنکوری ؟رشته ات چیه من انسانی ام کنکوری ۹۸_۹۹بودم تقریباهمه هم کلاسیام یه کاری کردن ولی ...

اولین کنکورم ۴۰۰ تجربی

منم نرفتم

میمونی امسال؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا ریدمواسه 404 میمونم پشتمن هیچی نمیخوندم این مدترفیقام همشون یا ازدواج کردن یا دانشجو شدن یا ...

دقیقا منم مثل ادم نخوندم

دوستامم همه یه کاری کردن

تلگرامم خیلی میرفتم گرفتم کلا دیلیت کردم

یه حسه بده تنهایی دارم 🤧

تو چی؟😂

دقیقا منم مثل ادم نخوندمدوستامم همه یه کاری کردنتلگرامم خیلی میرفتم گرفتم کلا دیلیت کردمیه حسه بده ت ...

منم گوشیم رو برداشتم الان با لپتاپ اومدم

این مدت نه با ارامش تفریح کردم نه درس خوندم

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
منم گوشیم رو برداشتم الان با لپتاپ اومدماین مدت نه با ارامش تفریح کردم نه درس خوندم

منم 

چقد بدبختی کشیدیمو خودمونو تباه کردیم البته دور از جون😞