2777
2789
عنوان

سفر به گیلان

1292 بازدید | 19 پست

خانما ما تصمیم داریم برای اولین بار بریم گیلان

از نت سرچ کردم قلعه رودخان ،ماسوله،جنگل گیسوم،ماسال و خود رشت و دوست دارم ببینم،فقط نمیدونیم که اول کجاها رو بریم که تو وقت و هزینه هم صرفه جویی بشه و کجا بمونیم،فاصله این جاهایی که گفتم چقدر هست ،چجوری برنامه ریزی کنیم که تو مسیر هم باشه ،خلاصه اطلاعات جامع میخوام

ممنون میشم راهنمایی کامل کنید اگه کسی کامل بلده🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما می تونید بیاید رشت که مرکز بگردید سد سقاسکار بریدیا با نیم‌سافت رانندگی انزلی ومنطقه ازاد برید،یه روزم قلعه وماسوله که فومن هستن ،یه روزم اختصاص بدید به گیسوم سورتمه تالش  

شما می تونید بیاید رشت که مرکز بگردید سد سقاسکار بریدیا با نیم‌سافت رانندگی انزلی ومنطقه ازاد برید،ی ...

یعنی خود رشت جا بگیریم کلا؟یا نه مثلا یه روز رشت جا بگیریم،یه روز فومن،یه روز گیسوم؟؟

یعنی خود رشت جا بگیریم کلا؟یا نه مثلا یه روز رشت جا بگیریم،یه روز فومن،یه روز گیسوم؟؟

اگه توانش رو دارید یه شب ماسوله بمونید ارزشش رو داره ،میدون شهرداری رشت مسافرخانه وهتل زیاد داره ،ولی گیسوم برید باید همونجا خونه بگیرید

عزیرم اینایی که گفتی زیاد دور نیست

به نظرم وقتا رو برای طبیعت گردی بذار ییلاقات گیلان خیلی قشنگه، رشت کردی و اینا رو بی خیال شو چون‌گرمه

برو ماسال اولسبلانگاه

برو ییلاقات رضوانشهر که محشره، ییلاق زندانه ازونور برو ییلاق اسالم که طبیعتش با بهشت برابری می‌کنه 

همون جنگل گیسوم که مال رضوانشهر بسیار زیباست هم دریا رو میبینی هم از جنگل لذت میبری

رستوران خوب هم خواستی بگو بهت معرفی کنم

رستوران شورکولی که البته خیلی زود باید برید رستوران شکم الملوک

نه الان بیشتر مشکلم جایی که میخواییم شب بمونیم هست که کحا و چند روز رزرو کنیم که بتونیم چند جای گیلان و بگردیم،رستوران و اینا رو پیدا میکنیم 

البته خب یه گشتی میتونی تو شهرداری رشت بزنی ، ولی خب زیادم وققتو نذار

نه کلا یه نصفه روز نظرمه برای رشت وقت بزارم ،بازارشو میدون شهرداری ،هوا الان چجوریه اونجا؟

تهرانیم،اینجام خیلی گرمه ،دوست دارم برم جای خنک

میتونی یک شب رشت خونه بگیری اونجا. و بگردی روز بعد بیای به سمت ییلاقات رضوانشهر و اونجا کرایه کنی کلی اقامتگاه و خونه هست برای اجاره

ماسال هم همینطور