9 سالشه زیر بغلش سه ماه باد کرده گوشتی و نرم دست میزنی میگه نزن درد میگیره سه ماه پیش همزمان که زیر بغلش ورم کرده بود عفونت شدید گوش هم داشت که گوشش خوب شد با دارو ولی زیر بغلش هنوز کامل خوب نشده ولی خیلی کمتر شده
من خواهرم کوچک بود هم زیر بغلش ورم کرد دکتر با آزمایش هم فکر کنم گفت غده لنفاوی هست به مرور خوب شد
انشالله برای شما هم چیزی نیست
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چه اندازه ای بود و نرم بود یا سفت؟و اینکه درد میکرد یا وقتی دست میزدی درد میگرفت؟
یادم نیست ،
اگر درد میگیره اصلا نگران نباش ببر زود دکتر تا خیالت راحت بشه
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️