2777
2789
عنوان

یکی می‌خوام باهام حرف بزنه

58 بازدید | 9 پست

ی دختر ۱ سالع دارم 

از اول زندگیم همسرم اعتیاد داشت از من پنهون میکرد اما با بحث داشتیم اوایل ب هرچی گیر میدادم و دعوا رفتع رفته همسرم بدتر

ی شب قرار بود بریم افطار خونع مادر بزرگم دیدم دیر کرد رفتع بود مواد بکشه وقتی امد دهنش بو میداد 

خلاصه حامله شدم اشتباهی ک کردم

و بعد اعتیادش بیشتر نمایان می‌شد 

۳ سال روبروم تریاک میکشید

و دخالت های مادرش سر اینکه شما پول های حقوق رو کجا خرج کردین 

من زنگ زدم ب مادرش با احترام ک ۲ تومن کم شع زیاد شه تاثیری داره بر شما؟

و همسرم امد کتکم زد 

و من آمدم خونع پدرم ۱ ماهه 

امروز خیلییی قلبم سنگین شده 

چون واسطه آمد از طرف اونا گفت بریم 

گفتم کجا کو شوهرم کو مادرش 

گفت نمیان بیا بریم گفتم منم نمیام 

من برم معذرت خواهی کنم یا اونا ؟ 

شوهرم بعد حسابی ناراحت پیام داده من نمیدونستم ک اینا آمدن حق نداشتن بیان دنبال تو 

و ب واسطه گفتم گفت خبر نداشته و همشون موافقا تو طلاقت بگیری 

خصوصا پدر شوهره خیلیی پافشاری میکنه

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
تو خودت باید کمکش کنی که نمیکنی همش تقصیر توعه عزیزم

ترک نمیکنه همه کاره تلاش کردم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر تاپیکت رو خوندم ناراحت شدم😔خدا کمکت کنه قلبم گرفت

خیلی قلبم امروز سنگینه

تو خودت باید کمکش کنی که نمیکنی همش تقصیر توعه عزیزم

وا این بنده خدا مگه بهش گفته بود معتاد شو؟چکارمیخاد بکنه وقتی اون طرف نفهم و دهن بینه . ؟چرا همش باید درک کنیم و کنار بیاییم .مرده شور ببره مردای  بد اخلاق و معتاد  بی درک که زندگی زن و بچهاشونو زهر میکنن