2777
2789
عنوان

یه فیل میخام

78 بازدید | 11 پست

برای اینترنت همراه اول

صدتا نصب کردم هیچ کدوم کار نمیده

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

افرا،مهسا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

همشون قطع شدن فکنم خداکنه فیلترینگ بردارن

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرا،مهسا

کار نمیکنن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
Candy

کار نمیده

همشون قطع شدن فکنم خداکنه فیلترینگ بردارن

خبرا حاکی از رفع فیلترینگ اسپاتیفای و تیک تاکه،صحت و سقم این موضوع در دست بررسیه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

پروتکل هاشو عوض کن امتحان کن . بزار روی global یا mci v2ray

میگه عضو کانال تلگرام شو تا بالا بیاد. من الان فی. لتر ندارم  ک تلگرام نصب کنم

خبرا حاکی از رفع فیلترینگ اسپاتیفای و تیک تاکه،صحت و سقم این موضوع در دست بررسیه

اره مثه اینکه تیک تاک و یه برنامه دیگه رفع فیلترینگ شدن

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
اره مثه اینکه تیک تاک و یه برنامه دیگه رفع فیلترینگ شدن

😍ایشالا نصیب تل و اینستا

😍ایشالا نصیب تل و اینستا

خداکنه کلافه شدیم دیگه