2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

1384 بازدید | 16 پست

تو خونه تنها دارم دق میکنم

بهم گفته بود ارزوها دارم باهات واسه خوشبخت کردنات

اینجور میخاس خوشبختم کنه💔

کارشون به شکایت کشیده خبر ندارم 

خعلی تنهام نمدونم خوشحالم یا ناراحت از ابروم و حرف مردم پشت سرم میترسم😔💔

بچه ها تروخدا دعا کنید حداقل تو جواب ازمایش بگن رابطه جنسی نداشتن تورو خدا دعا کنید حمد و توحید بخونین برام 

اگه داشته باشن مجبورن اون دختره رو واسش بگیرن من به هرحال طلاق میگیرم ولی اگه رابطه داشته باشن خودش مرده هیچ بخت من بسته میشه مردم پشت سرم حرف درمیارن تروخدا برام دعا کنید💔

؟!

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت میشی ولی بهت میگم هر چی تو تاپیکای قبلت کامنت گذاشتم یا نخوندی یا برات مهم نبوده...هنوز خیلی بچه هستی که طرز فکرت این هست بعد جدایی اصلا تا چند سال ازدواج نکن هنوز خیلی زوده برات بذار از لحاظ ذهنی و فکری هم رشد کنی یعنی چی مردم میگن چون زنش بد بوده رفته سراغ یکی دیگه؟؟؟ این چه طرز فکریه آخه!!!!!!!!!!دختر جون زندگی مشترک خیلی بالا پایین داره بجای اینکه خداروشکرکنی داری به چه چیزایی فکرمیکنی خواهرمن طلاق گرفته با یه بچه بچش الان۲۱ سالشه ولی هنوز میگه کاش تو عقد فهمیده بودم جدا میشدم الان زندگیم این نبود باورت میشه دلش میخاد دختر بود و هنوز ازدواج نکرده بود میگه هیچوقت ازدواج نمیکردم دختر خونه بودم ولی نه خودن بدبخت میشدم نه بچم فکرتون عوض کن

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞