2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

376 بازدید | 11 پست

تو خونه تنها دارم دق میکنم

بهم گفته بود ارزوها دارم باهات واسه خوشبخت کردنات

اینجور میخاس خوشبختم کنه💔

کارشون به شکایت کشیده خبر ندارم 

خعلی تنهام نمدونم خوشحالم یا ناراحت از ابروم و حرف مردم پشت سرم میترسم😔💔

بچه ها تروخدا دعا کنید حداقل تو جواب ازمایش بگن رابطه جنسی نداشتن تورو خدا دعا کنید حمد و توحید بخونین برام 

اگه داشته باشن مجبورن اون دختره رو واسش بگیرن من به هرحال طلاق میگیرم ولی اگه رابطه داشته باشن خودش مرده هیچ بخت من بسته میشه مردم پشت سرم حرف درمیارن تروخدا برام دعا کنید💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم چرا بخت تو بسته بشه؟ خودش رفته غلط کرده چ ربطی ب تو داره؟ کی این اراجیف میکنه ت مغزت؟

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..
کی با کی چیشده میخای اگه خیلی حالت بده درخواست دوستی بدم حرف بزنیم

تاپیک پربازیدم سه صفحه توضیح دادم و دوتا مونده به اخری هم گفتم اخرش چیشد بخون 😔💔

قربونت برم چرا بخت تو بسته بشه؟ خودش رفته غلط کرده چ ربطی ب تو داره؟ کی این اراجیف میکنه ت مغزت؟

ابروم میره

دوماه مونده بود تا عروسیمون جواب مردمو چی بدممم خودمونم دروغ بگیم فامیلاشون و..  واقعیت خیانتو پخش کنن ابروم میره میگن حتما دختره بد بوده نامزدش رفته یکی دیگه رو گرفته

ابروم میرهدوماه مونده بود تا عروسیمون جواب مردمو چی بدممم خودمونم دروغ بگیم فامیلاشون و.. واقعیت خی ...

نخیر عزیزم تقصیر شما نبوده و سعی کن حرف اونا هم اهمیتی برات نداشته باشه مردم فقط بلدن چرت و پرت بگن

مشکل از بی ذاتی اقا بوده 

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..