2789
عنوان

مردای 30 ساله

643 بازدید | 22 پست

دختراییک نامزدتون یادوست پسرتون 30و خوردی ساله بیاین از مشکلات و خوبیای رابطه هامون بگیم شاید این وسط کمکی ب همدیگ کردیم البته اول سن خودتون و طرف مقابلتون رو هم مطرح کنید تابهتر طرز فکرامونو باهم شریک بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمان ویرانه های هوس بخونید رایگانه از کتابراه

اونجام یه دخترجوون۲۰ساله با یه مرد سی و خورده ای ازدواج میکنه و ...

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بزرگترین مشکل من تو دوسه تا ازدوستی هاییک داشتم همش مجازی بوده اینک من خیلی وابسته میشم و میخوام طرف مدام حواسش بهم باشه  ناراحتیم رو از پشت تلفن متوجه بشه ازصدام از طرز چتام و از دلم دربیاره وقتی اینکارو نکنه خیلی بیشترناراحت میشم دیونه میشم زندگی زهرمارم میشه این اقام اوایل خیلی توجه میکرد ولی الان همش درگیر زندگی خودشه و کمتر پیام میده وتماس حتی بیشتروقتاخودم پیگیرشم اگ من پیام ندم اصلا ساعتهاازم بیخبر هم باشه فرقی نداره براش البته میدونم ک دوستم داره اون میگ من تو رابطه واقعی ینی رودر رو خوبم و مجازی بلدنیستم و... امانمیتونم تحمل کنم خیلی عذاب میکشم سراین موضوع شمام اینجورین؟ 

سن من 25 و اون 32

بزرگترین مشکل من تو دوسه تا ازدوستی هاییک داشتم همش مجازی بوده اینک من خیلی وابسته میشم و میخوام طرف ...

عزیز در مورد طرحواره محرومیت هیجانی سرچ کن این مسئله به این مورد مربوط میشه بعدش اگر سوالی داشتی من در خدمتم

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
عزیز در مورد طرحواره محرومیت هیجانی سرچ کن این مسئله به این مورد مربوط میشه بعدش اگر سوالی داشتی من ...

طبق چندتاتستی ک انجام دادم فکرکنم خلاء عاطفی دارم و براهمین انقد وابسته و... میشم

بزرگترین مشکل من تو دوسه تا ازدوستی هاییک داشتم همش مجازی بوده اینک من خیلی وابسته میشم و میخوام طرف ...

وای این خیلی روی اعصابه

یه کم روی خودت کار کن این همه وابستگی و توقع آزاردهنده است

یه دختر خانم عاقل و بالغ باید برای خودش کار و مشغله داشته باشه با توجه طلبی مداوم طرفشو به جزا نیاره

و خدا برای من کافیست.....
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز