دختراییک نامزدتون یادوست پسرتون 30و خوردی ساله بیاین از مشکلات و خوبیای رابطه هامون بگیم شاید این وسط کمکی ب همدیگ کردیم البته اول سن خودتون و طرف مقابلتون رو هم مطرح کنید تابهتر طرز فکرامونو باهم شریک بشیم
اونجام یه دخترجوون۲۰ساله با یه مرد سی و خورده ای ازدواج میکنه و ...
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
بزرگترین مشکل من تو دوسه تا ازدوستی هاییک داشتم همش مجازی بوده اینک من خیلی وابسته میشم و میخوام طرف مدام حواسش بهم باشه ناراحتیم رو از پشت تلفن متوجه بشه ازصدام از طرز چتام و از دلم دربیاره وقتی اینکارو نکنه خیلی بیشترناراحت میشم دیونه میشم زندگی زهرمارم میشه این اقام اوایل خیلی توجه میکرد ولی الان همش درگیر زندگی خودشه و کمتر پیام میده وتماس حتی بیشتروقتاخودم پیگیرشم اگ من پیام ندم اصلا ساعتهاازم بیخبر هم باشه فرقی نداره براش البته میدونم ک دوستم داره اون میگ من تو رابطه واقعی ینی رودر رو خوبم و مجازی بلدنیستم و... امانمیتونم تحمل کنم خیلی عذاب میکشم سراین موضوع شمام اینجورین؟