2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس گرفتم بدتر

استرس نگیر اگه قسمت باشی نی نی به وجود بیاد و زندگی کنه همه چیز به درستی پیش می‌ره همه رو بسپار به خدا و ازمایشت رو تکرار کن

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
تکرار کردم امروز شد ۴۴۵

عزیزم مبارکت باشه گلم ، بگرد دکتر خوب پیدا کن که ان شاالله نه ماه زیر نظرش باشی، یکی دو هفته دیگه برو برای سونو تشکیل قلب بازم مبارکت باشه به سلامتی بغلش بگیری  

عزیزم مبارکت باشه گلم ، بگرد دکتر خوب پیدا کن که ان شاالله نه ماه زیر نظرش باشی، یکی دو هفته دیگه بر ...

ممنون عزیزم 

انشالله خبر نی نی دارشدن شما 

تو نت زده احتمال دوقلویی هست ...چون بتام زیاد رفته بالا یهو

تکرار کردم امروز شد ۴۴۵

احتمال زیاد الان تو چهار هفته باشی هفته ۷ تا ۸ سونوی تشکیل قلب نشون میده وضعیت جنین رو ، قبلش یه ویزیت پیش دکتر برو خودش بهت نوبت میده

ممنون عزیزم انشالله خبر نی نی دارشدن شما تو نت زده احتمال دوقلویی هست ...چون بتام زیاد رفته بالا یهو

قربونت ، من نی نی دارم الان تو چهار ماه هستم ، من روز موعد پریودی عدد بنام نزدیک به ۷۰۰۰ بود ولی نی نی یکی بود ، دکتر گفت احتمالا لقاح زود انجام شده و سونوی ان تی هم زمان بارداری رو یک هفته بیشتر نشون داد، ولی ان شاالله نی نی شما دو قلو بشه البته اگه دوست داری