خب اول سلام دوم اینکه خیلی عجیبه فک کنم بعد از ۶ سال دارم اینجا تاپیک میزارم
یه پشت کنکوریم که چند هفته هست شروع کرده دوباره بدون اینک نتیجه ها بیاد چون به دلایلی شرایط خوندن رو ۶ ماه قبر کنکور نداشتم و نمیتونستم خودمو قانع کنم که از علاقم بگذرم و میدونستن این درصدای و چیزی ک قرار جلوم بیاد منِ واقعی نیس
اما قبل از اینک بیام تجربی دلم میخواست یه انیماتور شم :)اما نشد چون ۴ ، ۵ سال پیش انیمیشن ایران نسبت به الان بد بود و از طرفی دلم نمیخواست با مهاجرت و وارد شدن به یه سری کمپانی مجبور شم چیزایی رو درست کنم ک رو مردمم تاثیر خوبی نذاره و خب حقیقتش رو بخواید نمیدونستم باید به خانوادمم چی بگم چون اونموقع فق دانشگاه آزاد داشت و خب خانوادمم مثه خیلی از خانواده های دیگ میگفتن ما نمیزاریم آزاد بری اونم آزاد هنر خب به هر حال هر کسب یه منطقی داره و معمولا همه ی خانواده ها این منطقه دارن
راستی یه مدت انیمیشن سه بعدی هم کار کردم بدون اینک کلاس برم گرافیک و نقاشی هم کار کردم
امروز تو کمپ مطالعاتی وقتی داشتم درس میخوندم با اینک الان درصدام خوبه تو آزمون اما دیشب ک درصدای کنکورمو دیدم یه حس بدی داشتم و خب شروع کردم به کشيدن اینا
البته اینا رو از شدت ناراحتی کشیدم بدون تمرکز و دقیقه پایین خیلی جدی نگیریدش😂😂
خلاصه که خیلی مرددم
همش یه چیز تو ذهنمه
که شاید اگ انیمیشن رو ادامه بدم بتونم توش موفق شم
اما الان ک دارم میخونم هزاران نفر تو کنکور جلوتر من هستن و شایدم بهتر بچه هایی رو داریم ک تو مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی درس خوندن و انگار همیشه برنامه ریزی کردن واسه کنکور اما من ن
مدام تو سرم میاد نکنه من نتونم یه جراح موفق شم ن جراحی ک پولدار
جراحی که بهترین و بیشترین خدمت رو بکنه
و سرم رو بلند بگیرم که من جزو موفق ترینا شدم
:) اینا همیش توهم و دردودل های منه خواستم یه جا گفته باشم ک خالی شم
😂😂😂😂خداوکیلی چ اسمیه گذاشتم ۶ سال پیش