2777
2789
عنوان

هنر یا تجربی

103 بازدید | 2 پست

خب اول سلام دوم اینکه خیلی عجیبه فک کنم بعد از ۶ سال دارم اینجا تاپیک میزارم

یه پشت کنکوریم که چند هفته هست شروع کرده دوباره بدون اینک نتیجه ها بیاد چون به دلایلی شرایط خوندن رو ۶ ماه قبر کنکور نداشتم و نمیتونستم خودمو قانع کنم که از علاقم بگذرم و می‌دونستن این درصدای و چیزی ک قرار جلوم بیاد منِ واقعی نیس

اما قبل از اینک بیام تجربی دلم میخواست یه انیماتور شم :)اما نشد چون ۴ ، ۵ سال پیش انیمیشن ایران نسبت به الان بد بود و از طرفی دلم نمیخواست با مهاجرت و وارد شدن به یه سری کمپانی مجبور شم چیزایی رو درست کنم ک رو مردمم تاثیر خوبی نذاره و خب حقیقتش رو بخواید نمیدونستم باید به خانوادمم چی بگم چون اونموقع فق دانشگاه آزاد داشت و خب خانوادمم مثه خیلی از خانواده های دیگ میگفتن ما نمیزاریم آزاد بری اونم آزاد هنر خب به هر حال هر کسب یه منطقی داره و معمولا همه ی خانواده ها این منطقه دارن

راستی یه مدت انیمیشن سه بعدی هم کار کردم بدون اینک کلاس برم گرافیک و نقاشی هم کار کردم 

امروز تو کمپ مطالعاتی وقتی داشتم درس میخوندم با اینک الان درصدام خوبه تو آزمون  اما دیشب ک درصدای کنکورمو دیدم یه حس بدی داشتم و خب شروع کردم به کشيدن اینا

البته اینا رو از شدت ناراحتی کشیدم بدون تمرکز و دقیقه پایین خیلی جدی نگیریدش😂😂

خلاصه که خیلی مرددم 

همش یه چیز تو ذهنمه

که شاید اگ انیمیشن رو ادامه بدم بتونم توش موفق شم

اما الان ک دارم میخونم هزاران نفر تو کنکور جلوتر من هستن و شایدم بهتر بچه هایی رو داریم ک تو مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی درس خوندن و انگار همیشه برنامه ریزی کردن واسه کنکور اما من ن

مدام تو سرم میاد نکنه من نتونم یه جراح موفق شم ن جراحی ک پولدار

جراحی که بهترین و بیشترین خدمت رو بکنه 

و سرم رو بلند بگیرم که من جزو موفق ترینا شدم

:) اینا همیش توهم و دردودل های منه خواستم یه جا گفته باشم ک خالی شم

😂😂😂😂خداوکیلی چ اسمیه گذاشتم ۶ سال پیش

این جراح و اینا یکم خیال‌پردازی ذهنته مشخص زیاد توی فضای کنکوری نبودی 

ولی برو هنر نه که بگم تجربی موفق نویسی ممکن پشت بمونی قبولم بشی پزشکی 

ولی مشخص هنر علاقه داری 

منم اگه کسی راهنماییم میکرد میرفتم هنر همون اول

درحال ساخت ....:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان