2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 57 پست
🥺🥺چرا هرچی میخام شروع کنم هزینش میاد وسط پشیمون میشم هزینه میکاپم خیلی زیاده آخه

به خودت حق بده واقعا پول کمی نیست...میکاپم هزینه‌ش زیاده ولی درآمدشم تپله

مثلا یه میکاپ یک ساعته یک ونیم میلیون درآمدشه

یه ترمیم ناخن دوساعته چقدره؟نهایتا سیصدتومن

ولی علاقه‌س که تعیین میکنه...من عاشق ناخن بودم برای همین هزینه هاش برام مهم نبود 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

به خودت حق بده واقعا پول کمی نیست...میکاپم هزینه‌ش زیاده ولی درآمدشم تپلهمثلا یه میکاپ یک ساعته یک و ...

ب میکاپ زیاد علاقه ندارم راستش، از ناخن منم خوشم میاد گفتم از کم شروع کنم راه بیفتم لاینا دیگم مبرم ولی خب باز حس نیک میکنم هزینه میکاپ زیادتره کلی کرم گرون این چیزا نیازه ک ی آرایش خوب تحویل بدی 

ب میکاپ زیاد علاقه ندارم راستش، از ناخن منم خوشم میاد گفتم از کم شروع کنم راه بیفتم لاینا دیگم مبرم ...

یه لاینو حرفه ای دنبال کنی بهتره

به شخصه زیر دست کسی نمیرم که چندتالاین کارمیکنه

هزینه های مژه هم به نسبت برای استارت ازبقیه کمتره

یه لاینو حرفه ای دنبال کنی بهترهبه شخصه زیر دست کسی نمیرم که چندتالاین کارمیکنههزینه های مژه هم به ن ...

😂🤦🏻‍♀️مژه میترسم برا چشمش مشکلی پیش بیاد خیلی استرس داره متاسفانه 

ب احتمال زیاد برم ناخن امیدوارم ک برام جور بشه 

نه پودر بود

احتمال هوا گرفتن کلا تو پودر بیشتره

اگه ناخنت ضربه نخورده و هوا گرفته ایراد تو کار ناخنکاره نهایتا اگر پودر برات ماندگاری نداشته بهتره که ایندفعه ژلو امتحان کنی