2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 57 پست
عزیزم من میخام برم ناخن یاد بگیرم بنظرت خوبه؟؟؟ چون میگن این لایت اشباع شده خیلی زیاده ب درد نمیخوره ...

من خودمم خیلی دوست دارم یاد بگیرم ب احتمال حتما میرم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اولا خیلی بستگی به محیطی داره که زندگی میکنیبعد بستگی به علاقه ت به این حرفه دارهودرآخر اگه بخوایم و ...

علاقه دارم محیطی ک زندگی میکنمم نسبتن کوچیکه، میخاستم ی لاین آرایشگری یاد بگیرم بین این شنیون یکیو میخاستم انتخاب کنم

الان حدودا آموزشش با وسایل چقد میشه؟ 

عزیزم من میخام برم ناخن یاد بگیرم بنظرت خوبه؟؟؟ چون میگن این لایت اشباع شده خیلی زیاده ب درد نمیخوره ...

بالاترم جواب دادم 

اینارم اضافه کنم قطعا کار تمیز و خوب ارائه بدی همیشه مشتری داری

ولی قبلش حتما تحقیق کن درمورد قیمت خدمات ناخن تومحیطی که زندگی میکنی چون متریال خوب توکل ایران یه قیمته ولی یسری جاها همکارا قیمتو خراب کردن

درموردمسیرت سعی کن برنامه داشته باشی که دلسرد نشی مثلا آموزشت تموم شد برنامت چیه؟میزاجاره کنی؟درصدی کارکنی؟سالن بزنی؟همه‌ی اینا تعیین کننده س که شکست بخوری یا کارت بگیره

علاقه دارم محیطی ک زندگی میکنمم نسبتن کوچیکه، میخاستم ی لاین آرایشگری یاد بگیرم بین این شنیون یکیو م ...

ناخن خیلی حرفه متریال محوریه یعنی مدام باید درحال خرید متریال باشی

هزینه های اولیشم‌ به نسبت زیاده با آموزشت احتمالا یه چیزی حدود سی میلیون هزینه برمیداره که البته بعدش یه هزینه دیگه م بابت اجاره میز یا حتی اگه بخوای خونه کار کنی برای خریدن میز صندلی لازم داری اگرم بخوای خودت مغازه بگیری که دیگه خیلی بیشترمیشه

میگن درآمد میکاپ بهتره

ناخن خیلی حرفه متریال محوریه یعنی مدام باید درحال خرید متریال باشیهزینه های اولیشم‌ به نسبت زیاده با ...

🥺🥺چرا هرچی میخام شروع کنم هزینش میاد وسط پشیمون میشم 

هزینه میکاپم خیلی زیاده آخه 

خواهش میکنم عزیزم سوالی بود بازم درخدمتم

راستش نمیدونم چیکار کنم پشت کنکوریم نتایج دیدم کلا باختم گفتم برم ت این کار باز هزینه هارو دبدم حالم بدتر بد شد اصن نمیدونم باید چیکار کنم🥺از ی طرفم هرکی میرسه میگ ناخن دبگ ب درد نمیخوره همه میرن کار نیست یعنی کم مونده خودمو خفه کنم