2821
2789
عنوان

خواستگار

324 بازدید | 19 پست

بچه ها بیایید نظرتونو بگین

من با یه پسری اشنا شدم  ۱۳ سال اختلاف سنی داریم ولی قیافه من بیشتر و مال اون کمتر میخوره وضع مالیش توپ توپ چشم من به مالش نیست اصلا چون وقتی من عاشقش شدم و مطمئن شد دوست داشتنم واقعی بهم از وضع مالیش گفت حتی دنبالم با پراید دوستش میومد در صورتی که ماشینش خارجی و راجب شغل و خانوادشم بهم دروغ گفت که منو امتحان کنه ولی از زمانی که راستشو بهم گفته و با خانواده پولدار و سرشناسش اشنا شدم دیگه حالم مثل قبل خوب نیست همش فکر میکنم داره بهم خیانت میکنه یااینکه بااین همه پول کلی دختر خوشگل کنارش میان چجوری به اونا پا نمیده قیافه و قدشم خیلی خوبه نمیدونم چکار کنم همش دارم دعوا میکنم باهاش که ببینم واکنشش چیه

خودش میگه برای ازدواج میخوامت ولی من شک دارم

دیگه شباهم خواب ندارم اگر از روز اول میفهمیدم پولدار اصلا عاشقش نمیشدم و ترکش میکردم چون اعتماد به نفسم در کنارش بسیار کمه

لگد به بخت خودت نزن بعدشم خیانت الانش به شما هیچ مربوط نیست چون مجرده حق داره باکسی باشه هر وقت نامزد کردین اون موقع حق دخالت دارین بعدشم درسته دختر زیاده اما شاید پسندش نبوده بگیرش برو سر زندگیت بدون سرو صدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهش اعتماد نداری دیگه بهم بزن چون آرامش نداری اگرم اعتماد داری و آدم صادقی هست بگو بیاد خواستگاری اگرم نیومد دیگه تمومش کن هیچ چیز و هیچ کس از آرامش آدم مهمتر نیست حتی عشق 

دست نذار بهت بزنه اگه برای ازدواج بخواد میاد جلو از خط قرمزت رد نشهههه

دست بهم اصلا نمیزنه ولی یه بار که بیرون رفتیم من کنارش بودم دیدم دخترا چجوری براش عشوه میان تازه منم بودم کنارش

پولی که توش آرامش نباشه به درد نمیخوره عشقی که توش آرامش نباشه به درد نمیخوره

کاری نکرده ولی من همش شک دارم بهش الان بااون ماشین میره بیرون معلومه دخترا میان سمتش تیپ و قیافشم خوبه

برو با ی ادم بدبخت تا اون بهت خیانت کنه😒😒 اینجوری حداقل دلت خوشه وضع مالیش خوبه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست