2777
2789
عنوان

زیارت کربلا

168 بازدید | 11 پست

سلام دوستان وقت بخیر

دوستان ما قراره ی حنابندون بگیریم البته بابام میگیره منم اون روز لباس عروس میپوشم آتلیه و ... هزینه ارایشگاه و لباس عروس و اتلیه هم نامزدم میده.همه چی تکمیله و مهمونم داریم تقریبا. نامزد من عروسی نمیگیره و بجا عروسی میریم کربلا زیارت امام حسین برگشتنی میخوام اونایی ک پیشم میان چه فامیل اونا چه فامیل ما به صرف میوه شیرینی پذیرایی کنم البته (میوه شیرینی قشنگ و در خور)

بعد به خانوادش پدر و مادرش و و آبجیای من و پدر مادرم شام بدیم (درجه یک) حدودا ۲۵ نفریم

گوسفند نتونستیم بگیریم فقط واقعا گرونی هس در توانمون نیس.

آیا خوبه بنظرتون کمکم کنید و نظر بدین ممنون

تعداد رای : 3
نظرسنجی
الزامی
2
66%
الزامی
1
33%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی خوبه که 

عروسی به نظرم مسخره هست خودتون برید دو تایی عکس و لباس و ... خیلی هم بهتره 

کربلا هم که عالیییییی خوش به حالتتتت

التماس دعا 

خوش بخت باشید💙

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

درمورد گوسفند هم اگر برای عروسیت میخوای ک هیچی ولی اگه برای از زیارت برگشتنت میخوای بگیری ک باید بگم زیارت کربلا قربونی نداره خیالت راحت باشه از این بابت

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
درمورد گوسفند هم اگر برای عروسیت میخوای ک هیچی ولی اگه برای از زیارت برگشتنت میخوای بگیری ک باید بگم ...

راستش فقط بخاطر گوسفند یکم درگیره ذهنم اونم در توانمون نیس بخریم گرونیه واقعا

برگشتنی به درجه یک شام میدیم بقیه به صرف میوه شیرینی

راستش فقط بخاطر گوسفند یکم درگیره ذهنم اونم در توانمون نیس بخریم گرونیه واقعابرگشتنی به درجه یک شام ...

کار خوبی میکنید

زیارتت قبول باشه پیشاپیش

التماس دعا

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

عالی فقط ی چیز بگم از برکت زندگی که با زیارت شروع بشه من سال ۸۸ عروسیمو رفتم سوریه ۸۹ قسمت شد برم کربلا ۹۲ مکه ای که توخواب هم نمیدیدم چون خودمون ثبت نام نکرده بودیم  دوبار دیگه کربلا قسمت و... همه رو مدیون اول خدا دوم اهلبیت وحضرت زینب و حضرت رقیه هستم انشالله شما هم برکشت زیارت ب زندگیتون روونه بشه

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله