2789
عنوان

مادر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 41 پست
مامانت چقد مامان منههخودش هزار بار خیانت کرده لو. رفتهبهم میگه تو نیاز جنسی داری😅

حالا من هم خیانتشونو میدیدم هم صدای رابط جنسیشونو که بچه بودم به مامانم گفتم دیگه دوست ندارم آقاهه بیاد خونمون 

گفت اگه ناراحتی هررری

میگم یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی؟تو مادرتو لو دادی؟اگه آره خوب کاری کردی

نه بخدا 

تازه بابام منو برد دادگاه که شهادت بدم 

منم چون مامانم ترسونده بود که اگه راستشو بگی منو میکشن من تو دادگاه گفتم دروغه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگردم😞عزیزم چ حسی داشتی هربار خیانت مادرتو فهمیدب؟

خدانکنه

حس مرگ

میگفتم باشه خیانت کنه ولی بابام و بابا بزرگم نفهمن

بدجور کتکش میزدن در حد مرگ😔الانم همینطور وحشت دارم خیانتش رو شه بابام گفته اینبار تکرار شه کل خانواده رو میکشم راحت شیم همگی

نه بخدا تازه بابام منو برد دادگاه که شهادت بدم منم چون مامانم ترسونده بود که اگه راستشو بگی منو میکش ...

نه عزیزم ببخشید اگه ناراحت شدی فک کردم لوش دادی واسه همین ازت متنفره بارم عذر میخوام اگه بد برداشت کردی

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

نه عزیزم ببخشید اگه ناراحت شدی فک کردم لوش دادی واسه همین ازت متنفره بارم عذر میخوام اگه بد برداشت ک ...

ولی من مادرمو لو دادم

چون پدرم سرشناسه تو شهر حتی خود مادرم از دبیرای سرشناس شهره

دیدم میره خونه مردا

مجبور شدم لوش بدم

ولی من مادرمو لو دادمچون پدرم سرشناسه تو شهر حتی خود مادرم از دبیرای سرشناس شهرهدیدم میره خونه مردام ...

خوب کردی خائن حقشه یه جورایی لو بره

دوستان واقعا خوبه دیگه هیچوقت نبینمش؟؟

تصمیم نهایی رو خودت باید بگیری عزیزم اما من فک میکنم نمیشه چون هر کاری کنی باز مادرته فعلا یه مدت توجه نکن بهش تا خودش دلتنگت بشه از رفتاراش پشیمون بشه

حالا من هم خیانتشونو میدیدم هم صدای رابط جنسیشونو که بچه بودم به مامانم گفتم دیگه دوست ندارم آقاهه ب ...

خدالعنتش کنه ببخش منو ناراحت شدم چنین مادری سربه تنش نباشه بهتره گوسفندم میزاد هرکی زائیده مادر نمیشه

کاربری دست ۲نفره⚘

خدانکنهحس مرگمیگفتم باشه خیانت کنه ولی بابام و بابا بزرگم نفهمنبدجور کتکش میزدن در حد مرگ😔الانم همی ...

چقدر خیانت بده

خدانکنهحس مرگمیگفتم باشه خیانت کنه ولی بابام و بابا بزرگم نفهمنبدجور کتکش میزدن در حد مرگ😔الانم همی ...

الانم داره خیانت میکنه؟نگران نباش بزار بزننش تا جونش دراد مادره اخه این؟

کاربری دست ۲نفره⚘