2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین

25 بازدید | 2 پست

سلام منو نامزدم یک ساله عقدیم

مامانش اصلا راضی به این عقد نبود نامزدم به هزار تلاش راضیش کرد 

منم بخاطرش خیلی کتک خوردم تحقیر شدم 

امروز وقتی با مامانش دادشش رفتن بیرون گوشی مادر شوهرم جا موند گوشیش زنگ خورد  داخل گوشیش نگاه کردم دیدم وقتی من قهر بودم رفتن دور زدن گشتن عکس گرفته بودن 

اون وقت منم تو خونه گریه میکردم که باهام قهره ولی اون تو پارک و مسافرت با مامانش اینا عشق حال میکردن 

اصلن هم سر این موضوع هیچی به من نگفته بود 

منم حتا یک ثانیته تنها جای نمیرم نمیزارن که برم 

وقتی بهش گفتم کلی دعوام کرد مشت بهم زد 

بیاین بقعیشو بگم..

صحیح!

مادر شوهرم آمد تو اتاق گفت چی شده 

به نامزدم گفت تو با کسی که نرفتی با مامانت و دادشت رفتی 

وقتی این خانم قهر بود 

منظورش به خانم من بودم 

نامزدم محکم زد تو قفسه سینم نفسم بالا نیمود یک لحظه مُردمو زنده شدم 🥹😭

کلی مشت بهم زد 

هم پریودم

هم سرما خوردم 

بعدش کلی التماس کرد معذرت میخوام ببخشید 

بیاین بگین چیکار کنم 

مامانم نارحتی قلبی داره همش باید جر و دعوا های منو غصعه بخوره بهش بگم یا نه 

حال روحیم اصلن خوب نیست 

توروخدا کمکم کنید 😭💔

صحیح!

چراجدانمیشی خب اولین بارش نیست ک کتکت میزنها

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/