2789
اره دقیقا منظور منم همین بود

یعنی واقعا راضی هستی ایمانی که گفتم رو انجام بدی تمیز کردن توالت شب ساعت 3 نگهبانی تحت اختیار بودن فرمانده جنش پتو حتی کچلی؟ یا داری شوخی میکنی

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
نصف شب لای انگشت پات پرز پتو میذارن بافندک روش میکنن میسوزیباید کل آسایشگاه رو تی پتو بزنیبادماغت قن ...

تازه کی از دوستام گفت توی پادگان یکی زد خودشو خلاص کرد باید من میرفتم جسدشو جمع میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی واقعا راضی هستی ایمانی که گفتم رو انجام بدی تمیز کردن توالت شب ساعت 3 نگهبانی تحت اختیار بودن ف ...

واقعا تحمل میکنم دروغم نمیگم بخدا 

شوخی درکار نیست

حتی من با اینکه سربازی نمیرم تصمیم دارم در آینده برم افسری 

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
تازه کی از دوستام گفت توی پادگان یکی زد خودشو خلاص کرد باید من میرفتم جسدشو جمع میکردم

اره اینا هم هست مواد هست مشروب هست

من ازدریای طوفانی گذرکردم. مرا از نم نم باران نترسانید.

واقعا تحمل میکنم دروغم نمیگم بخدا شوخی درکار نیستحتی من با اینکه سربازی نمیرم تصمیم دارم در آینده بر ...

افسری مگه همون ارتش نیست یا فرق داره

واقعا تحمل میکنم دروغم نمیگم بخدا شوخی درکار نیستحتی من با اینکه سربازی نمیرم تصمیم دارم در آینده بر ...

انقد سخته پایان دوره آموزی اعلام میکردن ورودی سرباز ۴۰۰ تا فراری ۱۲۰تا

افسری مگه همون ارتش نیست یا فرق داره

یکیه ولی این میشه شغل در اینده 

مثل ارتشه تقریبا و اینکه خانم ها میتونن برن ولی ارتش خانم ها نمیتونن برن و در آخر یا افسر میشن یا کاراگاه

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
انقد سخته پایان دوره آموزی اعلام میکردن ورودی سرباز ۴۰۰ تا فراری ۱۲۰تا

اره میدونم ولی تحمل میکنم چون واقعا باعث میشه آدم سر سخت و جدی و مرد بار بیام دوست دارم

اره میدونم ولی تحمل میکنم چون واقعا باعث میشه آدم سر سخت و جدی و مرد بار بیام دوست دارم

البته من بعد خدمتم خیلی تغییر کردم سختی آدم رو عوض میکنه قدر خیلی از داشته هات رو میدونی

البته من بعد خدمتم خیلی تغییر کردم سختی آدم رو عوض میکنه قدر خیلی از داشته هات رو میدونی

دقیقا همینه برای این میگم 

کلا خوبه برای همه چیز آماده هستی و تازه تیراندازی هم یاد میگیری

دقیقا همینه برای این میگم کلا خوبه برای همه چیز آماده هستی و تازه تیراندازی هم یاد میگیری

اینا خوبه اما روح و روانتم نابود میشه 

باید گوش به فرمان فرمانده باشی دیگه هیچ اختیاری نداری همش اون بهت دستور میده حتی حق کوچک ترین حرفم ن ...

خب اینم واقعا کارع سختی نیست

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

اینا خوبه اما روح و روانتم نابود میشه

درسته ولی هر چیزی یه بهایی داره

آره اگه لب مرز باشی اینو میگی ؟

تو میتونی انجامش بدی درسته خب پس منم میتونم  

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

خیلییی باحال خب ولا من که دوس دارم با همه سختیاش بازم کیف دارع اونجا معمولا همه هم سن خودت هستن خیلی ...

😂فهمیدم فکر میکنید اونجا همه با هم سناشون وقت میگذرونن

تو توی سربازی تنهایی

صرفا توی یه خوابگاه میخوابید

الکی نمیان وقت ازاد بذارن وقت بگذرونید

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان