2789
از سریال کره ای دیدی دخترا فکر میکن میرند اردو دیزنی لنداگه بری حتی 1 روزم تحمل نمیاری

اولن اینکه من سریال کره ای نمیبینم  دومن اگه تو یا هر پسره دیگه ای میتونین تحمل بیارین مطمعنم که منم میتونم اینقفدر بقه خودتون ننازین

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلییی باحال خب ولا من که دوس دارم با همه سختیاش بازم کیف دارع اونجا معمولا همه هم سن خودت هستن خیلی ...

سریال کره ای نبین برو فیلم فییوری و سرباز رایان ببین

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
اولن اینکه من سریال کره ای نمیبینم دومن اگه تو یا هر پسره دیگه ای میتونین تحمل بیارین مطمعنم که منم ...

آخه پسرا با متوسط قد 176 میرند و وزن 73 سربازی دخترا با متوسط 165 و وزن 50 کیلو

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
اینقدر دوس دارم برم سربازی که نگووو ای کاش میشد

منم عااااشقشممممن

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
سریال کره ای نبین برو فیلم فییوری و سرباز رایان ببین

تا حالا تو زندگیم حتی یه فیلم کره ای هم ندیدم  و مطمعنم از پس سربازی بر میام

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

آخه پسرا با متوسط قد 176 میرند و وزن 73 سربازی دخترا با متوسط 165 و وزن 50 کیلو

قدم 164 و وزنم 60 هست 

مطعنم از توعه 70 کیلویی با قد 180 بهترم  

گفتم که سربازی سریال کره ای نیست

باشه آقا تو قوی مردا انگار چیکار میکنن ما خانما هم میتونین از پسش بر بیایم آنقدر جبهه نگیرید 

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
تا حالا تو زندگیم حتی یه فیلم کره ای هم ندیدم و مطمعنم از پس سربازی بر میام

دقیقا انگار ما چلاقیم😑

قدم 194 وزنم 115

حتی اگه 30 کیلو هم باشم از پسش بر میام به وزن و قد نیست