2777
2789
عنوان

راز داری

88 بازدید | 10 پست

من به مامانم گفتم میخوام برم دکتر زنان عفونت دارمم دخترم در میاد بهم میگه حتما زنی که میخواهی بری دکتر زنان 🚶‍♀️🚶‍♀️ تازه این موضوع که یه چیز شخصی بوده رفته به خالم و ننجونم حتی به بابام گفته واقعا کارش درست بوده ؟؟ بهش میگم چرا رفتی گفتی یه چیز شخصی بوده چرا رفتی گفتی کوتاه نمیاد دعوامون شد واقعا حق با کیه من یا مامانم ؟؟😱

عقل داری شما؟ رفتی به مادرت گفتی میرم دکتر زنان بکارتم میره؟؟؟ اصلا دختر مجرد جوری معاینه نمیکنن که به بکارت اسیب بزنه

اونم چقدر هول بوده که همه عالم پر کرده تو دخترشی نه دشمنش

📝......🏊....⚔️...........🍼🍓 اقا هستم. شوخی کردم خانوم هستم. خخخخسدستسوسوسس

عقل داری شما؟ رفتی به مادرت گفتی میرم دکتر زنان بکارتم میره؟؟؟ اصلا دختر مجرد جوری معاینه نمیکنن که ...

من اینطوری نگفتم گفتم من عفونت دارم میخوام برم دکتر معاینه بشم گفتم ازمایش میگیره فقط این حرفا من این حرفو به مامانم نزنم به کی بگم واقها ؟؟ برم به بابام بگم به من پول بده برم به مامانم گفتم مامانم فکر کرده من دشمنم رفته به همه گفته😥😥😥😥 ابرومو برده همه جا کوچیکم کرده 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اینطوری نگفتم گفتم من عفونت دارم میخوام برم دکتر معاینه بشم گفتم ازمایش میگیره فقط این حرفا من ای ...

برو رک به بابات بگو بابا من نیاز داشتم برم دکتر زنان

مامان به عالم ادم گفته

خودت حلش کن این درسته واقعا؟ مادره یا دشمن؟ به من تهمت میزنه فلان میکنه 

حتی شده گریه کن یعنی چی این زن چشه

برو رک به بابات بگو بابا من نیاز داشتم برم دکتر زنانمامان به عالم ادم گفتهخودت حلش کن این درسته واقع ...

من خاک تو سر خجالت کشیدم بگم 😞😞 گفتم مامانمه محرم رازمه میبینم نه والا بدبختی من رو به همه میگه😭😭😭😭 خسته شدم دیگه بریدم 💔😥

[QUOTE=348692556]من خاک تو سر خجالت کشیدم بگم 😞😞 گفتم مامانمه محرم رازمه میبینم نه والا بدبختی من رو به همه میگه😭 ...[/QUOTE

الان برو بگو تنها گیرش بیار به زجه بگو 

ببین قضیه داره بزرگ میشه ها یکی باید مثله بابات جمعش کنه نه خاله خان باجی های اطراف زودتر بگو به بابات با کلی بازی

[QUOTE=348692556]من خاک تو سر خجالت کشیدم بگم 😞😞 گفتم مامانمه محرم رازمه میبینم نه والا بدبختی من ...

بابامم از همه بدتر 🙂 من موندم تو این خانواده دارم جون میدم 💔 شوهرمم گیر. من افتاده اونم بدتر 😥

بابامم از همه بدتر 🙂 من موندم تو این خانواده دارم جون میدم 💔 شوهرمم گیر. من افتاده اونم بدتر 😥

مگه شوهر داری؟ نمیدونم به یکی بگو نزار بزرگ شه

مگه شوهر داری؟ نمیدونم به یکی بگو نزار بزرگ شه

اره ۵ ماه عقد کردم هنوز خونه بابامم 😞😞😞 کسی را ندارم خودم دعووا کردم فحش خوردم مامانم الان رفته تو اتاق درو بسته هعی منو نفرین میکنه مگه من حرف اشتباهی زدم 🙃

اره ۵ ماه عقد کردم هنوز خونه بابامم 😞😞😞 کسی را ندارم خودم دعووا کردم فحش خوردم مامانم الان رفته ت ...

به جهنم انقدر نفرین کنه همش به خودش برگرده

به شوهرت نمیدونم پدر شوهر یه ادم عاقل بزرگتر که بتونه جمعش کنه