bobاسفنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 103 عنوان مشهدی ها 52 بازدید | 9 پست سلام فردا اگه امام رضا بطلبه دارم میام مشهد اونجا هوا چطوره چه وسایلی بیارم با خودم 1403/05/16 | 10:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 دعا دعا 🥺💔 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
bobاسفنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 103 دعا دعا 🥺💔 ایشالله رفتم حرم حسابی دعا میکنم براتون
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 ایشالله رفتم حرم حسابی دعا میکنم براتون ممنونم عزیزم ان شاء الله خداوند خیرتون بدهههه🥺🥺 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بانوآرتمیسسسس عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 3594 گرمهحال ندارم برم بیرونکارامو گذاشتم برای دم غروب 🧜♂️چرچیلم🧜♂️
brave__girl عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 14854 گرمهههه شدید Baby , angels like you cannot fly to hell with me
bobاسفنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 103 من یه هفته میخوام بمونم بنظرتون چمدون بیارم یا یه کیف بزرگ؟؟
bobاسفنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 103 مشهد هوا گرمه برای جند روز میاین مشهد ؟ یه هفته