2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم

من پنج هفته و چهار روز رفتم سونو برای اطمینان از خارج رحمی نبودن

دکتر یه ساک هفت میلیمتری دید بدون کیسه زرده..گفت دوباره هفته دیگه برو سونوگرافی که خودم میگم که دقتشون بالاست..بعد با همون خانم دکتر سونوگراف که تلفنی حرف میزد و شرح حال منو میداد داشت میگفت ساک بالای کاویته هست..من احساس کردم خیلی جای خوبی نیست که منو پیش سونوگراف فرستاد

آخه خیلی هم چهرش انگار راضی کننده نبود..نمیدونم به خدا

من پنج هفته و چهار روز رفتم سونو برای اطمینان از خارج رحمی نبودندکتر یه ساک هفت میلیمتری دید بدون کی ...

نه اون نگرانیش به خاطر دیده نشدن کیسه زرده بوده عزیزم، مجدد باید بری که ببینن جنین داخل کیسه اومده یا نه اصلا نگران نباش، الان دیده نشده چون خیلیییی زود رفتی سونو

جنین سالم بالای کاویته تشکیل میشه اتفاقا، اگه پایین باشه احتمالش سقطش زیاده، واسه شما جای خوبیه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

نه اون نگرانیش به خاطر دیده نشدن کیسه زرده بوده عزیزم، مجدد باید بری که ببینن جنین داخل کیسه اومده ی ...

الهی دورت بگردم😭😭نمیدونی چقدر حالم خوب شد🫂

از خدا میخپام این انرژی که به من دادی که مثل مرده متحرک بودم صد برابرش به زندگیت برگرده😭❤️🙏🏼

به وقتایی انگار دست آدمیزاد از همه‌جای دنیا کوتاهه

نه اون نگرانیش به خاطر دیده نشدن کیسه زرده بوده عزیزم، مجدد باید بری که ببینن جنین داخل کیسه اومده ی ...

روی کاغذ یه شکلی مثل رحم کشید و لوله‌ها و سوراخشو اطرافش کشید و روی اون شکل رحم یه دایره کشید گفت ساک الان اینجاست😭

من خیلی میترسم

روی کاغذ یه شکلی مثل رحم کشید و لوله‌ها و سوراخشو اطرافش کشید و روی اون شکل رحم یه دایره کشید گفت سا ...

ببین عکسشو خودم واست پیدا کردم، حالت ایده آل تشکیل نطفه اینه که بالای رحم باشه، واسه منم بالای کاویته بود خدا رو شکر تا آخر بارداریم اصلا خونریزی اینا نداشتم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

برای منو اون قسمت کشید انگاری همون نقطه که من سبز کشیدم

جاش عالیه عزیزم

الهی دورت بگردم😭😭نمیدونی چقدر حالم خوب شد🫂از خدا میخپام این انرژی که به من دادی که مثل مرده متحرک ...

فدات عزیزم، انشاءالله به سلامتی بغلش میگیری 😘💐