2789
عنوان

خواستگار 🤔

174 بازدید | 14 پست

من ۲۲ سالمه و تا الان هیچ خواستگاری نداشتم

فقط یبار یه پسره خودش ازم خواستگاری کرد که ازم کوچیکتر بود بچه بود گفتم نه

و یکبارم تو دانشگاه یه پسری ازم خوشش اومد به خانوادش گفت بعدش دیگه کلا رفت گفت پشیمون شدم

میدونم سنم زیاد نیست و حالا وقت دارم اما خب اکثر دخترا تو این سن و سال خواستگارای زیادی دارن‌. شهر ما خیلی بزرگ نیست. همه دوستام یا ازدواج کردن یا بچه دارن تو فامیل هم همینطور

اصلا نشده ینفر برای خواستگاری بیاد خونمون 

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

منم همسن توام خواستگار بیاد خونه نداشتم

ولی پیشنهاد تا دلت بخواااد 

مثل قبل نیست زمونه 

شما هم توی کامیونیتی های مختلف فعالیت کن تو جامعه باش بشینی خونه فقط میگن خانواده فلانی دختر دارن ولی کسی ندیدتت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چندتا داشتم یکی از یکی عتیقه تر

دیگ التماس خدا میکنم خواستگار اسگل برام نیاد

برو خداروشکر کن نیفتادی تو این چرخه معیوب ایشالا یه دفه همون ک قسمتته بیاد

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران
مامان من همه جا منو میبرد باخودش.یه خاله هم داشتم معرفی میکرد.باید واست معرفی کنن به قولی دهن به دهن ...

اره خیلی ها از طریق مامان شون خواستگاری دارن اما مامان من اصلا اجتماعی نیست یعنی خیلی دایره ارتباطاتش کمه هیچ مجلسی شرکت نمیکنه. منم اصلا روم نمیشه بهش بگم

منم همسن توام خواستگار بیاد خونه نداشتمولی پیشنهاد تا دلت بخواااد مثل قبل نیست زمونه شما هم توی کامی ...

کجاها شرکت کنم مثلا 

همیشه خونم نمیدونم کجا برم 😂

اره خیلی ها از طریق مامان شون خواستگاری دارن اما مامان من اصلا اجتماعی نیست یعنی خیلی دایره ارتباطات ...

خب با کی داخل فامیلتون راحت تری به اون بگو با مامان صحبت کنه چون یه خانمی مثل شما داخل خونه داره

یعنی به خاطر تو باید رفت وآمد کنه

خب با کی داخل فامیلتون راحت تری به اون بگو با مامان صحبت کنه چون یه خانمی مثل شما داخل خونه دارهیعنی ...

اصلا ما از اون دسته هستیم کا فامیلا سایه همو با تیر میزنن اصلا خاله های خوبی ندارم. همشون به فکر پز دختر خودشونن

مامانمم اصلا توجه نمیکنه به اینکه من یدونه خواستگار نداشتم یکم ارتباطشو بیشتر کنه. منم خودم همیشه خونم فقط یه دانشگاه میرم 

اصلا ما از اون دسته هستیم کا فامیلا سایه همو با تیر میزنن اصلا خاله های خوبی ندارم. همشون به فکر پز ...

بخوای ازدواج کنی میکنی کسی هم جلودار نمیشه.ولی کلا ارتباط خیلی خوبه به قولی چه مامان چه شما رو پخته میکنه

بخوای ازدواج کنی میکنی کسی هم جلودار نمیشه.ولی کلا ارتباط خیلی خوبه به قولی چه مامان چه شما رو پخته ...

اره واقعا. من حتی همسایه هامونم نمیشناسم خیلی ارتباطم کمه و خودمم خیلی خجالتیم