shadiz17 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 7928 عنوان 🔴🔴🔴علوم ورزشی 220 بازدید | 10 پست میشه علوم ورزشی خوند دانشگاه روزانه بعد ۴سال آزمون استخدامی داد؟؟؟خوابگاه میخوام برا کنکورمم بخونم چون خونه نمیتونم بمونم 1403/05/16 | 09:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iiiiiiiiiishhhhhh عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 3361 بعد لیسانس اگه آزمون استخدامی باشه میشه شرکت کرد شفا از جایی شروع میشه که از اسارت ها رها میشوی و ترس دیگر فرمانده جسم تو نیست
shadiz17 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 7928 بعد لیسانس اگه آزمون استخدامی باشه میشه شرکت کرد ممنونم...اگه نباشه بیکارم؟
iiiiiiiiiishhhhhh عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 3361 ممنونم...اگه نباشه بیکارم؟ والا منم اطلاع زیادی ندارم ولی از کسایی که تو این رشته ان میتونی بپرسی یه تاپیک با این عنوان زدم بکی از بچه ها علوم ورزشی بود خواستی ازش بپرس شفا از جایی شروع میشه که از اسارت ها رها میشوی و ترس دیگر فرمانده جسم تو نیست
آنجلیک عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 4867 ببین اگه رشتت تو دفترچه های استخدامی باشه میتونی شرکت کنی مثلا امسال واسه رشته بهداشت و معلم تربیت بدنی و اینا این رشنه میگرفتقبولی تو این ازمونا یا رقابت خیلی زیادهغیر ازین باید تو حیطه آزاد کار کنیباشگاها ها و سالن های خصوصییا خودت سالن بزنی نقاشی کالریست https://eitaa.com/colourist_ir
shadiz17 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 7928 ببین اگه رشتت تو دفترچه های استخدامی باشه میتونی شرکت کنی مثلا امسال واسه رشته بهداشت و معلم تربیت ب ... نمیدونم چیکار کنم...میشه کمکم کنیب نظرت برم انسانی؟حفظیاتم عااااالیه ولی علاقه ندارم ...تجربی ام ۲ساله پشتم دیگه نمیتونم بمونم
آنجلیک عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 4867 نمیدونم چیکار کنم...میشه کمکم کنیب نظرت برم انسانی؟حفظیاتم عااااالیه ولی علاقه ندارم ...تجربی ام ۲سا ... برو اصلا اشکالی نداره من ریاضی بودم پشیمونم چرا این رشته انتخاب کردماگه علاقه نداره و حس میکنی تو تجربی رتبه نمیاری برو انسانی بخون واسه تربیت بدنی دانشگاه فرهنگان که از روز اول حقوق بهت میدم که عالیهکاریه که من بر میگشتم عقب شاید انجام میدادم نقاشی کالریست https://eitaa.com/colourist_ir
جوانه_های_امیدم عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 8654 ازطریق آزمون استخدامی بعد چهارسال میتونیتوی دوره دانشجوییت باید تئوری درمه سه ومربیگری رشته های مختلف رو بگیری اگه میخوای بعد لیسانست سرکلربریگرایشای ارشدشم انقدر تنوع داره که...کازشناس تغذیه شدن وتوی مراکز درمانی وآسیب شناسی کارکردن و.. ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم
shadiz17 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 7928 ازطریق آزمون استخدامی بعد چهارسال میتونیتوی دوره دانشجوییت باید تئوری درمه سه ومربیگری رشته های مختل ... ببخشید فدات چون آزمون فملی ثبت نام نکردم روزانه نمیتونم برم؟؟؟
جوانه_های_امیدم عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 8654 ببخشید فدات چون آزمون فملی ثبت نام نکردم روزانه نمیتونم برم؟؟؟ نه گلروزانه باازمونهباسوابق وازاد رو هم خبرندارمولی ازاد فکرکنم بشه ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم
shadiz17 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 7928 نه گلروزانه باازمونهباسوابق وازاد رو هم خبرندارمولی ازاد فکرکنم بشه ممنون فدات