2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گهواره  من ازش نزدیک ۹ ماه استفاده کردم رو اون تابش میدادم میخوابید دیگه بلند میشد ترسیدم بیوفته یا کریر من بیشتر از ۷ بار استفاده نکردم بچم دو ماهگیش اینا افتاد پاییز زمستون مناطق سرد سیریم به عیر خونه مامانم اونم با ماشین  سر کوچست خونشون جایی نبردم و جایی هم ندارم ببرم موند کالسکه نخریده بودن فقط مامانم اینا فک کردم لازمم نمیشه ولی امسال یه چنتا جا پیاده رفتم دیدیم سنگین شده نمیتونم ببرم همین دو روز پیش خریدم  اونم من زیاد جایی نمیرم خریدم گفتم سال بعد شاید بیشتر استفاده کردم

اینا که گفتم ببین به شرایطت چه جوره ببین میتونی بخری استفاده میکنی یا نه بعد عزیزم الان من مثلا کالسکه ارزون خریدم ۲۳۰۰ تا ۸ .۱۰ میلیون هست یا گهواره میله بود قشنگ سبک بود راحت جا به جاش میکردم الانم باز کردم گذاشتم اون ور

من با۳۰تومن 

کمد.کریر.تشک بازی .۵دست تیشرت شلوار.۵سرویس۵تیکه.۵دست بلیز شلواز.۴تا سرهمی و بادی ۵جفت کفش و دم پایی و ی مقدارم اسبای بازی

زیرانداز و خشک کن و حوله .قنداق .دورپیچ.دو سرویس رخت خواب و ی مقدارم ریره کاری خریدم

من با۳۰تومن کمد.کریر.تشک بازی .۵دست تیشرت شلوار.۵سرویس۵تیکه.۵دست بلیز شلواز.۴تا سرهمی و بادی ۵جفت کف ...

شما که اینهمه هزینه کردی الان دیگ میدونی کدومش کاربرد زیاد داره کدوم نداشته برات..

تجربیاتت بگو..

همین تشک بازی خوب بود؟

باز کردم گذاشتم اوت ور از عکسا پیدا کردم واست میفرستم چون الان یک ساله رو زمین میخوابیم البته تخت ...

من خودم تخت ندارم نمیخوامم برا بچه بگیرم ولی خیلیا میگن گهواره وتجبه و باید بگیری از طرفیم میگم عادتش

ندم به گهواره شاید بهتر باشه

من خودم تخت ندارم نمیخوامم برا بچه بگیرم ولی خیلیا میگن گهواره وتجبه و باید بگیری از طرفیم میگم عادت ...

اره گهواره بگیر گفتم که مثلا چوبی هست تو دیوار قیمتا رو ببین یا دی جی کالا با سلام ولی من میله گرفتم خیلیم راضی بودم چون سبک بود از اتاقا می‌آوردم حالا از حال تا اتاق قشنگ سر میخورد الان باز کردم الان باز که کردم دست پا گیر نیست  ولی مثلا چوبیا با دوام خوبن موند به هزینه کردنت بعد که میگی عادت اره بچه من عادت کرده بود ولی من راضی بودم چون رو پام نمیتونستم تکونش بدم کوچولو بود ولی الان رو پام میخوابونمش بیشتر از دو ماهه ۱ سالشه   الان وای گهواره رو بگیر 

اره گهواره بگیر گفتم که مثلا چوبی هست تو دیوار قیمتا رو ببین یا دی جی کالا با سلام ولی من میله گرفتم ...

منم از این تاب ریلکسیا گرفتم تو مغازه پایه فلزی هم داشت که به پایه وصل کنی اونم بگیرم میشه گهواره ولی بقول تو میترسم بیوفته