2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده بخوره...من دخترم بزرگ شد بهش گفتم دیگ خیلی خنده داره ک شیشه بخوری بقیه بهت میخندن گذاشت کنار...کم عذاییش ب شیشه ربطی نداره....میتونی تو شیشه عصاره گوشت براش بزاری

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
میخام عادت کنه لیوان غذا خوردن بیشتر دوسالشه

کم کم و قدم قدم . من خانم نیستم ولی بچه های خودمم هم همینطوری بودن یواش یواش ازشون گرفتیم . شیشه عشق بچه هاست . نمیشه که یهو به اونی که ما میخوایم بگن باشه .

تا یه هفته اذیت میکنه،دیگه تو خواب هم نده

تا حدود یه ماه از لیوان هم شیر نمیخوره،باید آبمیوه بگیری براش یا چایی کمرنگ با شکر

یه لیوان نی دار براش بگیر که چیزی نریزه تو خونه ولی تا چند وقت راضی نمیشه ازش بخوره،فقط آب داشته باشه دم دستش(پسر من تا دو هفته نخورد ولی الان دوستش داره)

صبح تا بیدار میشه چایی آماده باشه براش چون تشنه میشه،قبل خواب هم حتما آب بهش بده

تو یه هفته اگه کوتاه نیای یادش میره

من سر شیشه رو چیدم و ماژیک سیاه کشیدم روش،بهش گفتم اوخ شده باید تو یخچال بمونه تا خوب شه،میرفت بهش سر میزد میدید هنوز مریضه میذاشتش سر جاش

بده بخوره...من دخترم بزرگ شد بهش گفتم دیگ خیلی خنده داره ک شیشه بخوری بقیه بهت میخندن گذاشت کنار...ک ...

الان بطری اب دادم خورد 

حالا که دو روز اذیت شده باشه مقاومت کنم پسزمن چون شیشه داشت غذا رو درمی‌آورد بیشتر 

و دنبال شیشه اش بود 

عزیزم فرم دندون هاش عوض میشه اگر طولانی بخوره، باهاش مدارا کنید، دلتنگه، ببریدش بیرون، براش هدیه بگی ...

براش خوراکی گرفتم ومیبرمش بیرون 

دندونهاش همه دراومدن یکساله شیشه میخوره 

تا یه هفته اذیت میکنه،دیگه تو خواب هم ندهتا حدود یه ماه از لیوان هم شیر نمیخوره،باید آبمیوه بگیری بر ...

چه ترفند بانمکی خخخ 

ممنون بابت توصیه هات 

آره مقاومت میکنم 

میرم امروز لیوان وابمیوه میخرم 

بچم چون پسره کیهان غذابخوره وزن کم نباشه 

نه اینکه شیشه باشه دهنش 

الان طبیعیه بنطرت که غذا نمیخوره بااینکه شیشه نیس؟؟

میخام عادت کنه لیوان غذا خوردن بیشتر دوسالشه

پسر من سه سال و نیمشه تو شیشه شیر گاو میخوره.وقتی تولیوان نمیخوره مجبورم همون شیشه رو حداقل ادامه بدم.صبح پا میشه میخوره عصرها هم میخوره.غذای اصلیشم میخوره مشکلی نیست.سوراخ شیشه رو بزرگ کرد که سریع تموم شه