2777
2789
عنوان

ضدافتاب خوب چی بخرم

279 بازدید | 21 پست

پوستم مختلطه. سبنره میزدم ولی چشممو میسوزونه. 

میخوام برم سفر یه ضدافتاب خوب و مناسب بگین و قیمت.

چون سفر میرم بنظرتون رنگی بخرم یا بی رنگ

بی رنگ مای فلوییدی ۵۰ 

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی رنگ بخر من خودم سان سیف استفاده میکنم خیلی خوبه سولاریس هم خوبه اما برو داروخانه مشاوره بگیر طبق پوستت بهت معرفی میکنن ولی حواست باشه شون نخری خیلی ضعیفه 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

ام کیو عالیههههه سبک روشن کننده برق نمیندازه بی رنگشو دارم بی نهایت خوبه

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
من که بعد کلی تحقیق لافار بی رنگ سفارش دادم ببینم برسه چیه

فوق العادست گلم من قبلا لافارر بی رنگ استفاده کردم گرون شده دیگه نخریدم. حتی لک ها رو هم کمرنگ میکنه

لافارر رنگی کسی استفاده نکرده ،میخام بخرم چنتا خریدم خوب نبوده ب پوستم

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
لافارر رنگی کسی استفاده نکرده ،میخام بخرم چنتا خریدم خوب نبوده ب پوستم

من چندماه قبل مدیومش رو خریدم. پوستمو برنزه مبکرد عزیزم. کلا لافارر واسه پوست خیلی عالی و سبکه.

ولی خب میگن نباید رنگی استفاده کرد زیاد روی پوست نباید بمونه

من چندماه قبل مدیومش رو خریدم. پوستمو برنزه مبکرد عزیزم. کلا لافارر واسه پوست خیلی عالی و سبکه.ولی خ ...

من سبزه هستم ،کدوم رنگو بخرم ک سیاه نکنه پوستمو ،،از لحاظ کاور و اینا خوبه

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
من سبزه هستم ،کدوم رنگو بخرم ک سیاه نکنه پوستمو ،،از لحاظ کاور و اینا خوبه

کاورش عالیه. عزیزم منم پوستم گندمی روشنه رنگ مدیومش پوست منو که برنزه میکرد دوس نداشتم. 

میگن لایت سفید و روشنه. بعد مدیوم لایت هست لایت پس بهتره بنظرم

کاورش عالیه. عزیزم منم پوستم گندمی روشنه رنگ مدیومش پوست منو که برنزه میکرد دوس نداشتم. میگن لایت سف ...

ممنون عزیزم😘