2777
2789

من و دوتا از دختر همه هام چند روزی خونه عموم مهمون

بودیم که البته برای کمک به اونها رفته بودیم  بعد زن عموم کمرش درد میکرد در آشپزخونش رو قفل می‌کنه بعد وسیله میخواست از تو آشپزخونه به دختر عمم گفت برو بیار اونم رفت بعد خواست کلید رو بهش بده  گفت بذار جای همیشگی 

هستید بقیه رو بگم ‍؟

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش

باش تایپ نمی‌خواست ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خبببببببب

بگوووووو😳😳😳😳😳😳😳

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بعدش اون رفت آورد دوباره وسیله خواست من گفتم کمرت درد می‌کنه بده من برم بیارم یه دفعه قیافش رو یجوری کرد و گفت اگه بخوام بتو آدرس بدم ک خودم میرم میارم  من حقیقتا ناراحت شدم  به نظرتون کارش عجیب نبود بمن کلید نداد  ؟ 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
بعدش اون رفت آورد دوباره وسیله خواست من گفتم کمرت درد می‌کنه بده من برم بیارم یه دفعه قیافش رو یجوری ...

وای همین بود گفتم یه ماجرای هیجانی طولانیه😂🤣🤣 

ب درک توهم دیگ نرو خونشون کمک تموم شد رفت 

بعدش اون رفت آورد دوباره وسیله خواست من گفتم کمرت درد می‌کنه بده من برم بیارم یه دفعه قیافش رو یجوری ...

وایبه خوبی نمیگیرم از زنعموت حس میکنم قضیه آشپزخونه دارکه:/

تجربه گُرگت میکنه :)