2777
2789
عنوان

اولین دعوتی خانواده شوهر بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 24 پست

زیاد رودادی بابا ... خودشون چی میخورن تو خونه هاشون؟دقیق مث خودشون درست کن ایراد گرفتن بگوو مث آشپزی خودتونه کپی کردم 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تازه دارم جهیزیه میچینم اولین دعوتیمم هست بله سنمم کمه و دست تنها با یه عده ادم ایراد گیر

جهیزیه رو خودت تنها میچینی؟

خواهرم عقده میگه دوس دارم جهیزیه مو خودمو شوهرم بچینیم و کسی از خانواده شوهرم کمک نکنه

شما کیا کمکتون میکنه

زیاد رودادی بابا ... خودشون چی میخورن تو خونه هاشون؟دقیق مث خودشون درست کن ایراد گرفتن بگوو مث آشپزی ...

بخدا زیادشونه میدونم یه چلو مرغ بزارم بسشونه قرار نیست قدر بدونن ولی نمیخوام ابرو خودم بره به گوش کسی برسه

جهیزیه رو خودت تنها میچینی؟خواهرم عقده میگه دوس دارم جهیزیه مو خودمو شوهرم بچینیم و کسی از خانواده ش ...

من اول گفتم خودم میچینم ولی خانواده شوهرم اسرار اسرار که مگ تو میتونی خونه تمیز کنی این حرفا سخته گفتم نه مرسی میتونم اونام گفتن نه ما حتما باید بیایم کمک 😐😂گفتم باشه اونام اصلاااااا نیومدن کمک و من دهنم سرویس شد ولی هرجوری بود نون اب نخوردم چیدم تموم شد ولی یه دست صدا نداره توروخدا به ابجیتون کمک کنید

من اول گفتم خودم میچینم ولی خانواده شوهرم اسرار اسرار که مگ تو میتونی خونه تمیز کنی این حرفا سخته گف ...

اره ما کمک میکنیم 

ولی دوس نداره از خانواده شوهرش باشن

آخه سر جهیزیه خریدن خیلی اذیت کردن خواهرمو.

اره ما کمک میکنیم ولی دوس نداره از خانواده شوهرش باشنآخه سر جهیزیه خریدن خیلی اذیت کردن خواهرمو.

دقیقا اصلا و ابدا نزارید بیاید اگه ادمای درست حسابی نیستن اینا وسط جهیزیه چیدن میومدن خونه ما دست مام خالی بود هنوز مبل تخت نخریده بودیم میومدن میگفتن میایم کمک یه چایی میخوردن ده تا تیکه مینداختن که اره کف زمین میخوابید ازه یخچالتونو وصل نکردن همش ایراد میگرفتن

دقیقا اصلا و ابدا نزارید بیاید اگه ادمای درست حسابی نیستن اینا وسط جهیزیه چیدن میومدن خونه ما دست ما ...

اره خواهرم میگه نمیزارم 

چون خواهرم عقد کردن 

حتی بعد عقد یه دعوت ساده هم نکردن 

خواهرمم میگه من دعوت نمیکنم هیچ وقت اینارو‌.

وای متنفرم از تیکه انداختن خانواده شوهر 

متنفرررررر

اره خواهرم میگه نمیزارم چون خواهرم عقد کردن حتی بعد عقد یه دعوت ساده هم نکردن خواهرمم میگه من دعوت ن ...

بهش بگو دعوت ساده کن به شوهرش بگه بخاطر اونه که داره دعثت میکنه  شوهرش ببینه ذات خانمش خوبه مردو هرکاری کنی مادرش بگه اخ دلش میلرزه 

ولی اصلا دخالتشون نده 

وقت بی وقت راهشون نده خونش

همیشه ام دعوا نکنه هروقت شوهرش دیگ خیلی خواست چندماه یبار یه دعوت ساده

جاری من سال به دوازده یه بارم دعوتشون نمیکنه

جلو شوهرشم گلگی زیاد نکنه ولی نشون بده بدیای اونارو بگه ناراحت میشه ببیته قلق شوهرش چیه اصلا مثل یه دوستم نره بد خانواده شوهرشو به شوهرش بگه اولش هیچی نمیگن بعدا بدشون میاد

2790
2778
2791
2779
2792