2777
2789
عنوان

جوش صورت

105 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من آزمایش دادم و هورمون پرولاکتین و dhea بالایی داشتم دکتر پوست رفتم برای جوش های صورتم فقط راکوتان تجویز کرد خودمم خیلی هزینه کردم و محصولات مختلف گرفتم ولی خب درونیه و هورمونی با هیچی فایده نداشت الان با عوارضی که این قرص داره مخصوصا ریزش مو نمیدونم چکار کنم

بخور.

برای ریزش هم ماینوکسیدیل بزن

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

بنظرم جوش داشته باشی بهتر از اینکه هورمانت رو بهم بریزی یواش یواش مصرف راکوتان رو کم کن 

منطورم اینکه اگه روزی ۳ تا میخوری  هزینه اول ۱ یکیش کن بعدم نصفه تا یک ماه 

موهاتم مولتی ویتامین بخور 

روغن رزماری بزن تو این مدت

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم جوش داشته باشی بهتر از اینکه هورمانت رو بهم بریزی یواش یواش مصرف راکوتان رو کم کن منطورم اینک ...

عزیزم آزمایش دادم هورمون هام بهم ریخته اس جوش صورتمم از همونه و چون جوش هورمونیه گفتن راه درمان فقط همینه هنوز اصلا شروع نکردم به خوردن ولی گفته فعلا تا دو ماه روزی یه دونه بخورم بعدش روزی دوتا احتمالا هم ۷ ماه باید بخورم ولی گفت دوماه بخور فعلا بیا پیشم 

عزیزم آزمایش دادم هورمون هام بهم ریخته اس جوش صورتمم از همونه و چون جوش هورمونیه گفتن راه درمان فقط ...

برو سمت درمان گیاهی  این دارو خطر نرک داره دختر 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
اونو بزنم تاثیر داره برا ریزش مو؟

خیلی موثره

نگران نبتس راکوتان ادمو کچل نمیکنه

صورت صاف داشتن بخش مهمی از زیبایبه 

حتما طبق نظر دکتر مصرف کن و  دورتو تکمیل کن

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

خیلی موثرهنگران نبتس راکوتان ادمو کچل نمیکنهصورت صاف داشتن بخش مهمی از زیبایبه حتما طبق نظر دکتر مصر ...

آره واقعا خیلی راه های دیگه رو امتحان کردم ولی اصلا جواب نداد بهم 

دکتره هم گفت هورمونیه و درمانش اینه

برا تنظیم هورمونام پیش ریحانه ترابی تو اصفهان رفتم بهم اسپیرونولاکتون داد یه سری کارهای اسیدتراپی و اینام تو مطب برام انجام داد مثل اب رو اتیش بود انقدر که جوشام خوب شد اگ دوس داشتی برو پیشش جوشا من ک عالی شد 

09908261691

برا تنظیم هورمونام پیش ریحانه ترابی تو اصفهان رفتم بهم اسپیرونولاکتون داد یه سری کارهای اسیدتراپی و ...

من تهرانم 

شما آزمایش داده بودی ؟

مشکل جوش ها از چی بود ؟

کدوم هورمون زیاد بود؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز