2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 30 پست
واقعا ديشب بهش گفتم تو بعد ٧ سال و اندي هنوز نفهميدي ميتوني با من زندگي كني يا نه  اصلا تكليف ...

ببین چه بهونه رو خودش جور کنه چه شما دستش بدی نتیجه فرقی نداره مطمئن باش آیندت تباهه با همچین آدمی که با خودشم معلوم نیس چند چنده

من جای تو بودم یا خودم بهونه دستش میدادم یا همینجوری کات میکردم.

چند سالته و اون چند سالشه؟خانوادت چی میگن؟

نه من اصلا سعي در نگه داشتنش ندارم 

چن وقت پيشم يه بار قهر كرد خودش اومد گفت من بدون تو نميدونم رفت به بابام گفت دخترتون دوس دارم و فلان 

مشاور هم رفتيم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من این ادم مرد زندگی نیس۰ پیشنهاد جدایی بده ببین واکنشش چیه۰ اونایی که زیاد کاراشونو توجیه میکنن صداقت و روراستی ندارن۰ این مسعله مهمیه۰ نزار اینده ات بخاطر یه دلبستگی یه طرفه خراب شه۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

آها عقد هستین.من فک کردم نامزدین

هر چند باز فرقی نمیکرد و نظرم یکیه.نهایتش اینه برین پیش مشاور که من باشم وقتمو و پولمو تلف نمیکنم.ولی شما حتما خودت تصمیم بگیر و با تصمیم و همفکری خانوادت قدم بردار.

کاش منم تو عقم میشناختم همسرم..طلاق میگرفتم..مشاوره برو..من بعد از سه سال زندگی..بچه دار نشدنم از استرس بالا.خانواده روانیشم یه طرف...استرس خانواد جاریم دادن بهم ...تازه دیشب مشاوره فهمیدم..همسرم من و فدا زن دادش روانیش کرده بود..جاریم مشکل روحی روانی داشت..بیمارستان روانی خوابیده بود..من نمیدونستم..یعنی اون زمان نبودم..همیش به ناحق همشون طرفه اون بودن..حتی همسرم...بعد مشاوره میگه به خاطر شرایط روحی زن برادر اینطور بودیم..این حق..من الان مریض شدم باید قرص بخورم...ناراحتم..میخوام از همسرم جدا بشم..به خاطر اینکه ..منو از مادر بودن محروم کرد از استرسهای که خودش خانوادش دادن...35سالم.میدونست نباید من استرس داشته باشم....

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 

این داره دنبال بهانه میگرده که بهم بزنه همه چیو .بنظرم بشینید یه بار منطقی باهم حرف بزنید به جای اینکه همش سرت فیلم دربیاره

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
نه من اصلا سعي در نگه داشتنش ندارم  چن وقت پيشم يه بار قهر كرد خودش اومد گفت من بدون تو نميدون ...

این باهات بمونه هم فقط اذیتت میکنه۰ دمدمیه احتمالن ۰ مشاور برید تا مشکلش معلوم شه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
این داره دنبال بهانه میگرده که بهم بزنه همه چیو .بنظرم بشینید یه بار منطقی باهم حرف بزنید به جای این ...

احتمالن میخواد از زیر تعهدات مالی طلاق در بره۰ میخواد اینقد اذیتش کنه تا بگه مهرم حلال جونم ازاد۰ درشت مثل نامزد بی شرف من۰ اونم به زبون یه چیز میگفت در عمل یه چیز دیگه میدیدم۰ همیشه هم میگفت برو شکایت کن 

احتمالن میخواد از زیر تعهدات مالی طلاق در بره۰ میخواد اینقد اذیتش کنه تا بگه مهرم حلال جونم ازاد۰ در ...

دقیقا ,نظر منم همینه ,میخواد کاری کنه که استارتر خودش خسته شه و حرف جدایی رو پیش بکشه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

هفت سال  یه  عمره  اگرازدواج  کرده  بودی. بچت  الان  شش سال یاهفت  سالش  بود شوهرت  دنبال  بهونه  س.. اخرم برمیگرده  میگه  ما  به  هم  نمیخوریم تفاهم   نداریم خدا  نکرده  میگه  جدا  بشیم  مردی  عاشق  زنش  باشه  بدون  هیچ اتلاف  وقتی زنشو میبره  زیریه  سقف  وزندگیش  سروسامون  میده  شما  الان  بلاتکلیفی.. شما  که  عقد  هستی  با  پدرت  صحبت  کن  یه  سفرمشهد  برو  بیا  برو سرزندگیت.. لفت  نده  خواهرم..  مردها  زودتودوران  عقدسرد میشن

این روزها  میگذرد. اما  من ازآنها  نمیگذرم