2777
2789
عنوان

بیاین کنکورم

219 بازدید | 15 پست

به دادم برسین

تراز اردیبهشت ۹۵۰۰

نهاییا شیمی  ریاضی عربی دینی زبان ۲۰

زیست ادبیات ۱۹

ولی امروز تراز تیر اومد شد ۹۰۸۱😭😭😭😭😭

بچه ها   رتبم چه حدودی میشعهههههه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام عزیزم نهاییتون مشخص نکردید مال چه سالیه. اگر مال امساله ترازی معادل ۹۸۰۰ میتونه بده بهتون ، در کنار ۹۵۰۰ اردیبهشت‌تون با میانگین تراز تقریبا ۹۷۵۰ طبق پارسال رتبه‌تون حدود ۱۷۰۰ منطقه دو و ۷۰۰ منطقه سه هست تبریک میگم عزیزم

سلام عزیزم نهاییتون مشخص نکردید مال چه سالیه. اگر مال امساله ترازی معادل ۹۸۰۰ میتونه بده بهتون ، در ...

سلام عزیزم  ممنونم🧡🧡

من منطقه ۲ هستم 

ولی پارسال یعنی ۱۴۰۲ با  معدل ۱۹.۴۴ تراز ۱۰۱۰۰ گرفته بودم ، ولی امسال معدلم بالاتره و همچنین نهاییا سختتر بودن ، نباید تراز معدلم بالاتر بره بنظرتون ؟ 

سلام عزیزم ممنونم🧡🧡من منطقه ۲ هستم ولی پارسال یعنی ۱۴۰۲ با معدل ۱۹.۴۴ تراز ۱۰۱۰۰ گرفته بودم ، ول ...

امسال تراکم نمرات بالا نسبت به پارسال بیشتر بود و یه عنوان مثال ۱۹/۴۴ امتحانات امسال کمتر از همین معدل در پارسال تراز میده ( مثل چیزی که توی تیر پیش اومد که در اثر بالا بودن میانگین درصدا ، نسبت به پارسال ترازا بدتر شد)

اگه تراز معدل از پارسال دارین به احتمال زیاد تغییری نمیکنه و همون ۱۰۱۰۰ براتون منظور میشه با این حساب تراز کلتون چیزی حدود ۹۸۰۰ میاد و به زیر ۱۳۰۰ میتونید امیدوار باشید👏👏