2777
2789

خانمها دیگه فقط؟ 😐

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊

من دکترم گفته اهنگ.و فیلم دیدن باعث تشدید بیماری.ت میشه چیکار کنم راس میگه؟

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فرقی نمیکنه تا جایی که بشه کمک میکنم

خیلی متشکرم 

میشه بپرسم ترم چندین و از کدوم دانشگاه؟ 

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊

بیماریتون چیه؟من درباره چی میتونم کمکتون کنم؟

واقعا۰ بدترمیکنه گوش ندم 

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵
۲ازاد کرج(گوهردشت)

بالینی یا عمومی

البته معذرت میخوام 🤦🏻‍♂️

عمومی،خواهش میکنم

انشاالله موفق باشید 🤩