2777
2789
عنوان

خیاطی

577 بازدید | 14 پست

سلام دوستان میخوام خیاطی یادبگیرم بنظرتون برم پیش اشنامون که خیاطی بلده و مارش خوبه یا برم اموزشگاه یا برم فنی حرفه ای؟ اشنامون گفت ماهی ۱ تومن و مدت زمانش هم بستکی به یادگیری خودم داره گفت که هرچی بلد باشم یادت میدم، درثانی دوست دارم مدرک هم بگیرم که زمانی خواستم مغازه یا مزون بزنم به مشکل نخورم، میتونم برم پیش اشنامون یاد بگیرم بعد جدا ازمون فنی و حرفه ای ثبت نام کنم؟ یا همون اول دوره فنی حرفه ای برم کلا؟

من خودم رفتم اموزشگاه  ولی شما اشناتون احتمالا بهتر کارو یادت بده چون اموزشگاه هم شلوغه هم همه چیزو دقیق یاد نمیده مثل این نیست که شما مرتب برش بزنی و دوخت کنی خیلی از ظریف کاریا رو نمیگن  ولی مدرک فنی حرفه ای هم خوبه برا خیاطی و وامو این چیزا

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین 

الهام قلاوند پیج داره توی ایتا و تلگرام.

آموزشهاش خیلی روان و خوبه، راهنمایی میکنه چطور آموزش ببینی و مدرک بگیری بصورت مجازی، قیمت دوره ها هم فوق العاده مناسبه.

انواع دوره ها هم داره

من کارمندم، برای سرگرمی و رفع خستگی خیاطی میکنم.

با آموزشهاش با وجود اینکه تازه کارم کلی لباس دوختم تا حالا 

همیشه هم فیلمها رو داری و میتونی ببینی. خیلی با جزئیات و با تعهد آموزش میده

میشه برم پیش اشنا بعد مدرک هم بگیرم؟

اره میشه اتفاقا بهتر یاد میگیری 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اشنا هیچ مزیتی نداره یعنی؟

اشناتون مدرک میده؟اگ میخواید مغازه بزنید خودتون بعدا نیاز ب مدرک دارید اما اگر میخواید داخل خونه انجام بدید برید پیش اشناتون

یونگی بعد سربازی میاد خواستگاریم🐈🦥

🔴دوره نازکدوزی معجزه با متد منحصر به فرد معجزه  ۳۵۰هزار تومن

🔴دوره مانتوشومیز ۲۸۰هزار رتومن

🔴دوره اموزشی ضخیم ۲۹۵هزار تومن

🔴دوره شلوارزنانه ۲۵۵هزار تومن

🔴دوره پیراهن مردانه ۲۶۵هزار تومن

🔴دوره کودک ۲۹۰هزار تومن

🔴دوره لباس مجلسی ۲۸۵ هزار تومن

🔴دوره اموزشی شور....ت ۳۰۰هزار تومن

🔴دوره آموزشی پرنسسی ۳۳۰ هزار تومن

🔴دوره اموزشی سرویس اشپزخونه ۲۴۰ هزار تومن

🔴دوره اموزشی وسایل سیسمونی ۲۳۰هزار تومن

❤️دوره خیاطی بدون الگو ۲۶۰هزار تومن

❤️دوره شلوار مردانه ۲۵۰هزار تومن

❤️دوره سو....تین ۳۴۰هزار تومن

❤️دوره تکمیلی طلایی ۳۴۰ هزار تومن

❤️دوره الگوکشی فرم مدارس ۲۷۰ هزار تومان

❤️دوره چادر دوزی ۲۷۵ هزار😍

❤️دوره نظم دهنده ۲۴۵

❌❌دوره ها رو با دقت انتخاب کنید که بعد وارد شدن در هر کانال به #هیچ_وجه امکان برگشت مبلغ و یا جابه جایی با دوره های دیگه وجود نداره❌❌

چون چندماه رفتین و چیارو یاد گرفتین؟

من ۱۵ سال پیش رفتم و دورش شیش ماهه بوداول گلاوین یاد میداد بعد ساده دوزی اون موقع نازک دوزی که میرفتی حتی برش چادر و بلوزشلوار مردونه و دوخت کت و لباس بچگانه و جیب فیلتاپ وانواع یقه ها و انواع دامن یاد میدادن الان شنیدم هموشو جدا کردن هر کدوم یه شهریه جدا میگیرن 

اشناتون مدرک میده؟اگ میخواید مغازه بزنید خودتون بعدا نیاز ب مدرک دارید اما اگر میخواید داخل خونه انج ...

نه مدرک نمیده ولی گفت میتونی یاد بگیری بعدا بری برای مدرک اقدام کنی ،ازمون فنی حرفه ای ثیت نام کنی حالا نمیدونم کلا برم فنی حرفه ای کلاس بردارم یا پیش ایشون یاد بگیرم بعد برم خودم حدا ازمون ثبت نام کنم چون در هر صورت مدرکشو میخوام

آموزشگاه خیاطی سحر با ارائه به روزترین دوره های آموزشی در زمینه خیاطی، بافندگی و مد با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای در کنار شما هنرجویان است. در پایان هر دوره میتونید مدرک معتبر از سازمان فنی حرفه ای دریافت کنید که قابل ترجمه برای خارج از کشور هم میباشد. تمامی دوره ها از مبتدی تا پیشرفته با امکان پرداخت اقساطی برگزار میشود.

خانم های که اینجا میاید میبینید نظر کذاشتن و بعدش میرید تو پیج "خیاطی باران" میگع خوب خوب این خودش هست، من دورهاش را خریدم کلاه برداری بیش نیست برای اینکه گیر هم نیافتت چهارتا لینک میده از خیاطی کع به درد نمیخورد، حالا خود دانیدپولتون را ریختید تو جوی آب.