2821
2789

چرا

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

امشب به 10 نفر امید دادم و سخنران انگیزشی بودم 😐

چخبره اینجا

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

توی هیچ کاری به خودم باور ندارم امسالم بدجور خراب کردم آیندمو معلوم نیست وضعیتم آخر چطوری بشه

منم . ولی چرا فک میکنی خراب کردی ؟ کنکور منظورته؟

اللهم عجل لولیک فرج 
ببخشید من یه هفته ای هست نمیام زیاد اینجا خبر نداشتم

زندگی همینه همین 

همین که 99 درصد کارا خوب پیش نمیره

همینه زندگی 

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

منم . ولی چرا فک میکنی خراب کردی ؟ کنکور منظورته؟

اره همون 

حتی میترسم اینجا بگم بقیه گارد بگیرن که اره بچه سالا ریختن دغدغشون کنکوره یا با درس به هیچ جا نمیرسی

بدبختی شخصیتمم جوری نیست برم دنبال کار آزاد 

برام مثل فحشه 

سال بعدم شرایط سخت تر میشه... اعتماد به نفسمم به زیر خط فقر رسیده 

خانوادم کلی خرج کردن آخر هیچی 

خیلی بی مصرفم توی این زندگی 

More water flowed under the bridge, people changed their minds
میخوای در خواست بدم حرف بزنی خالی بشی خیلی وقتا ادم سنگ صبور میخواد یا اگر راحتی همینجا بگو گوش میکن ...

حتی نمیدونم درست توضیح بدم 

به معنای واقعی دارم افسرده میشم میترسم کار دست خودم بدم 

آدمی نیستم که همه چیو الکی بزرگ کنم ولی الان ...

More water flowed under the bridge, people changed their minds
اره همون حتی میترسم اینجا بگم بقیه گارد بگیرن که اره بچه سالا ریختن دغدغشون کنکوره یا با درس به هیچ ...

نه بابا اینجوری نگو کنکور همه چیز نیست البته شاید برات همه چیزه ولی تلاشتو کردی دیگه . یعنی کار کردن دوست نداری؟ میخوای با درس به جایی برسی؟

اللهم عجل لولیک فرج