دوستان اگه بیداری بیاید.ما در مرحله ی آشنایی هستیم البته تاالان فقط ۳ بار همو دیدیم یک بار فقط دختر وپسر همو دیدیم ۲ بار بعد خونوادگی رفت وآمد کردیم . من سری اول چون بدون حضور مرد بود آشنایی خیلی خاکی رفتار کردم باخانواده خاستگارم یعنی آبجی ومادر. سری سوم مارفتیم خونه اونا من روم نشد زیادحرکتی بزنم چون مردای بیشتری بودن از خونواده اونا ومن بار اولم بود اونجا رفته بودم روم نمیشد. ولی ابجی بزرگم که ازدواج کرده میرفت گاها تو آشپزخونه خونه اونا تعارف برای کمک چیزی میکرد و روی بیشتری نشون میداد اونشب. حالا امروز مادر خاستگارم زنگ زدن که صحبت کنه از رسم ورسومات یهو برگشت به مادرم گفت ما میخایم اخلاق من مثل اخلاق خواهر بزرگم باشه. بچه من واقعا ناراحت شدم بعد به مامانم گفته بود منظوری ندارم .من میگم اگه منظوری نداشت چرا منو با خواهرم مقايسه کردن. من یعنی باید بلند میشم میرفتم بار اول مثل خواهرم به عنوان عروس که برای اشنایی اومده. خب روم نمیشد ولی ایشون این حرف زد
اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
اتفاقا کارت خوب بود نشستی که فردا روز از طرف داماد نمیگن عروس ذوق داشت و زود خودمونی شد. اما چون خواهرت نقش اصلی اون مهمونی نبوده اونم کار خوبی کرد بلند شد و رفتارش خوب بود
منظورش جلسه آشنایی نبود. میخواست بگه در آینده مثل خواهرش خوش مشرب باشه. خودمونی باشه
عزیزم من بار اول اشنایی به شدت باهاشون خاکی رفتار کردم متوجه شده بودن در اینده هم خوش مشرب هستم .ولی خوش مشرب بودن با حمالی کردن فرق داره. ناراحت شدم چرا وقتی بار اول دیدن ولی بار سوم اشنایی که خواهرم رفته برای کمک چیزی اینجوری بهم گفتن
خوب معلومه، اینجور موقع ها هم نباید خواهرتون از شما خوشگلتر کنه هم خودش رو کاری تر نشون بده
باید کاری میمرد که شما تو چشم باشید
اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔