2777
2789
عنوان

دعوام شده

159 بازدید | 11 پست

شوهرم خیلی آدم حسودیه یکی از اقوام من شغل شوهرمو داره البته انگار تازه مغازه زده منم دیروز فهمیدم چون اومده خواستگاری دختر عموومم وای بهش گفتم دیشب که پسر دختر عموم هم کاسبی تورو داره دعوامون شد چنان بهم فوش داد به خودم خانوادم که شما شغل من دزدید پدرت آدم بدیه کلی حرف رکیک و فحش های بد و تهمت های بد زد کلن دعوامون شد 

زنگ زد پدرش بیا این باباش کاسبی من زده این بی شرف کلی توهین کرد هم خودش هم پدرش 

دیگه من نرفتم خونه پدرم ساعت ۲ شب بود کلی گریه کردم نفرین کردم 

از صبح که رفته اصلا زنگ نزده حرف نزده باهام شب هم اومد اصلا حرف نزد گوشیشو دیدم با کل خانوادش پدرو مادرش و برادراش صحبت کرده هر کدوم چند بار نیم ساعت حرف زده 

خسته شدم از دستش چرا اینقدر ما زنا بدبختیم ای خدا چه گناهی کردم اینقدر باید عذاب بکشم ای خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغل منو دزدیده دیگه چیه؟شغلش چیه مگه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شغل منو دزدیده دیگه چیه؟شغلش چیه مگه؟

این کاسب لوازم ماشین میفروشه الان اون فامیل ماهم شغل این داره البته کنار شغل خودش دوتا مغازه داره فامیلمون 

ولی این میگه شما کاسبی من یاد گرفتید رفتید به این یاد دادید که بره مغازه بزنه کار من دزدید کل تهمت زده بهمون حرف ناروا که خجالت میکشم بگم 

این کاسب لوازم ماشین میفروشه الان اون فامیل ماهم شغل این داره البته کنار شغل خودش دوتا مغازه داره فا ...

عجب😐😐 چه‌ چیزهایی که آدم نمیشنوه

بگو بنده ی خدا این همه آدم دارن کار میکنند ، شغل میراث پدریت نیست که فقط واسه شما و اختصاصی باشه 

خودت و ناراحت نکن هرچی‌گفته خودش و خانوادش هستن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عجب😐😐 چه‌ چیزهایی که آدم نمیشنوهبگو بنده ی خدا این همه آدم دارن کار میکنند ، شغل میراث پدریت نیست ...

همون بگو بخدا هرچی میگم اصلا توجه نمیکنه اینقدر آدم پست و کثیفیه