2777
2789

یه مهمون داشتیم ، آقا ، از شهر دیگه ، اومد خونه مو‌ن ، ادعا میکنه وجود جن و اینارو متوجه میشه بهمون گفت خونه تون جن داره برم شهر خودمون میرم پیش کسی که موکل داره براتون دعا میگیرم الان چند تا دعا فرستاده که ما انجام بدیم ولی من شک کردم که اینا اصلا چیه، یه دل گوسفند فرستاده که دعاش برای منه گفته با مو و ناخونم قبرستان دفن بشه ، یه دعای روده ی کوسفندم فرستاده گفته اون با مو و ناخون شوهرم دفن بشه ، یه سری نخم فرستاده که مثلا من یکی شو باید بذارم تو بالشم ، یکی او گره گره داره هر جمعه یکی شو باید قیچی کنم بندازم تو تشت غسل کنم ، کسی میدونه این دعاها اصلا چی ان؟؟ هرچی به شوهرم میگم نکن گوش نمیکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش داره جادوتون میکنه

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.

من جای شما ترسیدم😑 اصلا گیرم جن دارین تو خونه مشکلی دارین الان؟ اصلا سمت دعا و این کارا نرو دفن کرد ...

منم میترسم نمیدونم چرا شوهرم بهش اعتماد کرده ، شما در مورد این دعاها نمیدونی ؟

اون طرف چیکارتونه؟ چقدر به حسن نیتش اعتماد داری؟ 

کلا وارد شدن به این مسیر درست نیس. اگه چیزی خودتونو اذیت میکنه خونه رو عوض کنین ولی این راهو انتخاب نکنین

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

نه نه نکنید

فکر نمیکنم دفن کردن مو و ناخن طرف خوب باشه

خودش طلسمع

اخه فیلم سجین۱ ودیدم دعانویسه با استخون ومو خودشخص ‌تسخیرش کرده بود 

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

استارتر توروخدا حواستو جمع کن

تمام چیزایی که داری میگی خودشون یه طلسمن برای خودت و شوهرت ، نه هر طلسمی اینا خیلی سنگین و قوین

اصلاااااا انجامشون نده به هیییچ وجه

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

وای منم همین حس رو دارم ، یعنی چجوری؟ میدونی اینا که داده چی ان ؟!

همینقدر می‌دونم که دفن کردن تو قبرستون برای طلسم کرده نه باطل کردن یا دور کردن

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.