2777
2789
اشتباه متوجه شدی.منظورم اون تاپیک توی پربازدید ها بود و دارم از خریت استارترس حرص میخورم نه بخاطر خو ...

آها اره ابجی اشتباه متوجه شدم ممنونم ک گفتی 

مگه اسی چکار کرده بود ک حرص میخورین شما؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسرم امشب نیس. میترسم آرامش ندارم نمیتونم بخوابم دارم الکی خودمو سرگرم میکنم. نمیدونم بقیه خانوما که ازشوهراشون دورن چطور شب تنها می‌مونن؟من که اصلا نمیتونم خیلی بده‌ . 

۷۷۰۰ شدم ، پشت کنکور بودم دیگه نمیکشم سال بعد بمونم🙂

ابجی خوب شدی ک به نظرم خوب شدی❤️🥰🥰😎😎

رشته ات چی هست؟

بچه ها پروفایل خوشگل بفرستین من هرچی میگردم گوگل چیز شیک پیدا نمیکنم 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

می‌خوام خونه بخرم شوهرم دیده دارم فکر میکنم خودمم برم ببینم یا نه

عزیزم انشالله خونه بخرین به سلامتی🥰🥰

جواب منو بده تا بفرستم

مگه چی گفتی چی پرسیدی

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

ابجی خوب شدی ک به نظرم خوب شدی❤️🥰🥰😎😎رشته ات چی هست؟

رشته ام تجربیه ولی خوب به دارو نمیخوره🙂😅

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

ای وای خب قرص بخورین و شال بندین دور سرتون شایذ بهتر بشین

همیشه همینم عادت کردم جانم 

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست

به آینده فکر می کنم به اینکه چیکار کنم بعدا با دختر همسایه ازدواج کنم)الان ۱۶ سالمه! دوست دارم بیشتر ...

درستو بخون ایشالله یه شغل خوب پیدا کن 

یه ده سال صب کن اگه هنوزم دوسش داشتی برو خواستگاریش