بچه ها من این روزا محتاج دعای تک تکتونم میشع دعام کنین ک ازدواجم با کسی ک مخام بشع🥺لطفا دعام کنین لایک کنین صلوات بفرستم براتون
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم خودم خیلی کارم گیره یه جا خوندم تو همین نی نی سایت یه خانومی گفته بودن چهارده روز به نیت چهارده معصوم روزی هزار صلوات جمعا میشه چهارده هزار صلوات انجام بدید من نیت کردم انجام بدم هنوز انجام ندادم مشکلم یه جورایی داره حل میشه نمیدونم به خاطر همینه یا چی ولی خب اعاقاد دارم واقعا
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐