killer_of_big_satan مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9973 عنوان ترجمهههههه 38 بازدید | 6 پست بخوام کار ترجمه رو شروع کنم چه نکاتی باید رعایت کنم؟ مرسی هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن... 1403/05/16 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4345 ترجمهٔ چی؟فیلم و سریال؟کتاب؟نکات زیادی داره. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
killer_of_big_satan مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9973 ترجمهٔ چی؟فیلم و سریال؟کتاب؟نکات زیادی داره. ممنون که اومدی🌸🙏 ترجمه ی کتاب هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4345 ممنون که اومدی🌸🙏 ترجمه ی کتاب 💓از کجا میخوای شروع کنی؟جایی تست دادی؟سطح زبانت اوکیه؟ گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
killer_of_big_satan مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9973 💓از کجا میخوای شروع کنی؟جایی تست دادی؟سطح زبانت اوکیه؟ آره زبانم خوبه مدرس ام. تست برای ترجمه نه . تو حیطه ی ترجمه مبتدی ام هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4345 آره زبانم خوبه مدرس ام. تست برای ترجمه نه . تو حیطه ی ترجمه مبتدی ام معمولاً وقتی شروع به کار کنی خودشون یه پیدیاف بهت میدن و اگه خوب مطالعهش کنی، فوت و فنش رو یاد میگیری.باید زیاد کتاب خونده باشی، زبان فارسیت خیلی خوب باشه. گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
killer_of_big_satan مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9973 خب ببین من دوست دارم قبل اینکه برای کسی کار کنم تمرین کنم به نظرت میشه؟ مثلا کتاب ترجمه کنم برای خودم تا ذهنم راه بیوفته. هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...