2777
2789

اره فکنم ثبت نام کنن

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍خدایا شکرت مرسی که صدامو شنیدی🥺امروز ۱۹دی صدای قلبشو شنیدم و قشنگ ترین معجزه دنیارو حس کردم😭😍خدا جونم هزار مرتبه شکرت که جواب سلفریم خوب بود و پسرم سالمه😍🙏🏻🥲خدایا تو رو به علی اصغر امام حسین خودت پشت و پناه پسرم باشه و اونو صحیح و سالم و به موقعش بزار تو بغلم🥲🫂♥️میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستین؟؟؟🙏🏻😘خدایا هزاااااار مرتبه شکرت باورم نمیشه ۱۶مرداد ۴۰۴شد قشنگ ترین روز زندگیم🥹🍼👼🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه مهد دولتی هم داریم؟

بله متاسفانه! اگه تهرانی سرای محله ها دولتی گذاشتن و افتضاااحه حتی نوزاد نگه میدارن بدون هیچ آموزشی شهرستانا که بدتر اصلا آموزش نمیدن الان پسرمو از ۳سالگی بردم هم کلاس زبان دارن هم کلاس ورزش هم نقاشی و... خیلی چیزا یاد گرفته اگه مهدش خوب باشه پیشرفت بچتو میبینی من شیفت عصر میبرن دو شیفت نبر تا زده نشه اگه وابستته اولش نیم ساعت بزار یا اونجا بشین مهد خودش میگه چیکار کنی تا بچه عادت کنه پسر من نزدیکه ۵سالشه هر روز میبرمش خودش میگه مامان بریم پیش دوستام

بله متاسفانه! اگه تهرانی سرای محله ها دولتی گذاشتن و افتضاااحه حتی نوزاد نگه میدارن بدون هیچ آموزشی ...

اصفهانم

اینجا مهد دولتی نداریم ،همه غیرانتفاعی هستن

بگردم یه خوب پیدا کنم که سه ساله ها رو هم بنویسن

سه روز در هفته هم باشه کافیه

اصفهانماینجا مهد دولتی نداریم ،همه غیرانتفاعی هستنبگردم یه خوب پیدا کنم که سه ساله ها رو هم بنویسنسه ...

برای پسر گلت آرزوی موفقیت دارم ان شاءالله یه جای خوب پیدا کنی رشد و پیشرفتشو ببینی ذوق کنی 💜💜