2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه یک برنامه است اگر روش نصب داشتی خیلی عالی میشد حتی عکس طرف و موقعیتش هم نشون میدا

برنامه ای ندارم روش فقط تیمیل داشتم از اون طریقم نشد گوشی خاموشه میگه نمیتونه کانکت بشه

پنجاه پنجاس سرطان بخوره هرچی دزده گوشی که کلی پولشه رو میدزدن میرن دل و رودشو در میارن نهایت یه تومن ...

8الهی دستش قطع بشه خیر نبینه الهی سی میلیون پول گوشی بود باور کن به خودم بگه حاضرم چند میلیون بدمبهش گوشیمو پس بده نمیدونم حکمتش چیه که این دزدا روز به روزشون بهتر از دیروزه انگار اه مردم که دنبالشونه هیچ ناثیری نداره

8الهی دستش قطع بشه خیر نبینه الهی سی میلیون پول گوشی بود باور کن به خودم بگه حاضرم چند میلیون بدمبهش ...

درکت میکنم واسه منم پیش اومده مملکت کلا رو هواس این حرومزاده ها هم روز به روز دارن زیادتر میشن و کسی کاری نمیکنه

خسارت مالیش یه طرف خسارتی که به فکر و روان ادم میزنن یه طرف، جوری شده دیگه میترسم هرجایی گوشی رو از کیفم در بیارم حتی اگه مهم ترین تماس زندگیم باشه یا از جاهای خلوت برم تازه تو جای تقریبا پر رفت و آمد و محله ی باکلاس این اتفاق افتاد.