2821
2789
عنوان

شعری از من

107 بازدید | 28 پست

هجوم ضربات ویرانگر هوای ناب وجودت 

بر زبری زخم های پیشانی پر چورک ام

نمیدهد  امان  مرا

در بُعدخودت آنچنان فرو ببر مرا

که شوم جزوی از پیکر بیکرانت  

، روح خفته ام را در خودت گره بزن

اما ،نمیان نساز  قلب پر ازداحمت 

حجاب ده نقاب ده

آن باطن لمس شده را

در دروغ تو زندگی کردن نیز، 

صادقانه زیباست

خورشید را دیدم که پیداست

بی ادعا

دست در دست  غروب خویش

در جستجوی ماه 

نفسش را مفتود کرد  در وداع

اینچنین عشق قدرت نمایی میکند

٫! ویرانگر ولیکن بی صدا

آفرین بهتون خوبه 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در دروغ تو زندگی کردن صادقانه زیباست.

پارادوکس قشنگی بود 

امیدوارم موفق بشید پناسیلش رو دارید 

پیگیرش باشید حیف نشه استعداد 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

در دروغ تو زندگی کردن صادقانه زیباست.پارادوکس قشنگی بود امیدوارم موفق بشید پناسیلش رو دارید پیگیرش ب ...

میخوام تو شبکه های اجتماعی فعالیت کنم اینقدر شعر قشنگ قشنگ دارم😁

در دروغ تو زندگی کردن صادقانه زیباست.پارادوکس قشنگی بود امیدوارم موفق بشید پناسیلش رو دارید پیگیرش ب ...

جسارتا پارادوکس نیستا.

دروغ تو، صادقانه یا قید هست یا صفت که باز هم متعلق به اول شخص و شاعره.😝

جسارتا پارادوکس نیستا.دروغ تو، صادقانه یا قید هست یا صفت که باز هم متعلق به اول شخص و شاعره.😝

من هر دوتا اتفاق مخالفی رو که هم زمان بیفتن میگم تناقض حالا شما صداشو درنیار علمی نکن😂

من خاکم 😄🥰

عنصر خاک ‌؟😐😂

عنصر خاک ‌؟😐😂

راستی اینم بخون

دست در دست یکدگر

آنها شدن حمله ور

به دریای مست و مواج بر تنت

ماهی ها به هلاکت رساندند مستمر 

اما مرا چپاول ماهیان تو نیست جایز

حضور دارم تا با امواجات کنم رقص باله

پس بخوان باران ، برقصان مارا 

که دگر کلمات وپندار ها نیستند 

قادر به بازگو کردن این نگاه ها

مرا در آرامش آرام رام کن بار ها و بار ها

از از خود بی اختیار کن

یا در معرکه کشتار عاشقانت

مرا طناب دار کن

راستی اینم بخوندست در دست یکدگر آنها شدن حمله ور به دریای مست و مواج بر تنت ماهی ها به هلاکت رساندن ...

آفرین قشنگه 😊 

فقط میترسم تو اینستا بهم توجه نکنن هدر بره کارم اونوقت باید برم سراغ رپ

درنظر بگیر کلی پیج هست 

هنری که داری رو باید کلی پرورش بدی 

در ادامه هزینه کنی ، نمیدونم چطوری ولی به چاپ برسونی ،تبلیع کنی ، بدی به آدمای سرشناس بعضیا مهربونن کمکت هم میکنن .

حالا تو دلتو خالی نکنم سخته اولش بی توجهی شاید چند سالم طول بکشه ولی بالاخره میشه 

البته من به شانس هم اعتقاد دارم 

هنوز راه داری برای موفقیت بنظرم اگه تحصیلاتت هم ادامه بدی درکنارش نور علی نوره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792