2777
2789
عنوان

کیا با وزن خیلی بالا اقدام کردن

403 بازدید | 35 پست

لطفا نیاین  بگین  وزنتو کم کن  کم نمیشه سالها دارم تلاش میکنم  باز بر میگرده  

کسی بوده  با وزن بالای ۹۷  حامله شه  بارداری سالم و راحت 

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکانش که هست ولی خطرناک هست

زنعموی شوهرم تقریبا همین وزن ها بود شاید بالای ۱۰۰ هم بود اما بچه رشدش تو ۶ ماهگی متوقف شده بود ریه هاش کامل تشکیل نشده بود خلاصه نارس بود دقیقا نمیدونم ۱ یا ۲ ماه تو بیمارستان تو دستگاه موند

امکانش که هست ولی خطرناک هستزنعموی شوهرم تقریبا همین وزن ها بود شاید بالای ۱۰۰ هم بود اما بچه رشدش ت ...

ینی  بحاطر وزن بالای مادرش اینطوری شده بود بچه ؟

اللهم عجل لولیک الفرج
به خاطر چربی دور رحم و شکم جا برای رشد بچه نبود خودش اینطور گفتبعد زایمان تمام تلاش شو کرد لاغر شد ک ...

من شکمم چاق نیست بازو و باسن و سینه فقط  

اللهم عجل لولیک الفرج
چجوری اینو میگی رو چه حسابی 😐

رحم نیاز به جا داره تو اون همه چربی جا باز نمیکنه و بعد 5 ماه سر بچه میخواد بچرخه و تو لگن جا نیست اگه سقط نشه به احتمال فراوان معلول یا کند ذهن میشه البته اگه تخمدان ها طبیعی باشن و اختلال هورمونی ایجاد نشه که بتونه آبستن بشه

جدا از این ها با این وزن مادر تقریبا داره دست به خودکشی میزنه فشارخون و قند بترداری مادر رو نابود میکنه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
رحم نیاز به جا داره تو اون همه چربی جا باز نمیکنه و بعد 5 ماه سر بچه میخواد بچرخه و تو لگن جا نیست ا ...

چه حرفایی از روی نداشتن علم کافی میزنی  😐  همینطور  بی پرده حرف میزنی که زنداداشتو ناراحت میکنی

اللهم عجل لولیک الفرج
رحم نیاز به جا داره تو اون همه چربی جا باز نمیکنه و بعد 5 ماه سر بچه میخواد بچرخه و تو لگن جا نیست ا ...

شدنی هست بالا هم گفتم زن عموی شوهرم با وزن بالای ۱۰۰ کیلو بار دار شد بچه شو ۱ یا دو ماه به خاطر تشکیل شدن کامل ریه ها  گذاشتن تو دستگاه شهریور امسال ۱۳ ساله میشه بچه هیچ مشکلی جسمی و عقلی هم نداره