gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7091 عنوان مرگ بر 107 بازدید | 5 پست گشادییییی!!!گشنمه فلافلم تو یخچاله گشادیم میاد تو تستر داغش کنم😂💔 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/05/16 | 00:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shay2005 عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 144 خوب حق داره باسنتخوشش نمیاد تا صبح بگوزهچون فلافل نخوند داره بهرحال
تعلیق_نکن_نینی_یار عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 25945 خوب حق داره باسنتخوشش نمیاد تا صبح بگوزهچون فلافل نخوند داره بهرحال بترکی تووووو😂😂😂😂😂 🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7091 خوب حق داره باسنتخوشش نمیاد تا صبح بگوزهچون فلافل نخوند داره بهرحال 😐😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7091 والا منم بودم این موقع حوصلم نمیشد فلافل سرخ کنم سرخ که نیس فقط میندازم توستر داغشه هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎